DNA Βελεστίνου στον Ρήγα με 20 ανανεώσεις αλλά και τρεις μεταγραφές!

Συνεχίζεται η ουσιαστική δουλειά ενόψει Α’ ΕΠΣΘ

Μαζικές ήταν οι ανανεώσεις συμφωνιών στον Ρήγα Φεραίο με τη διοίκηση ν’ ανακοινώνει 20 συνολικά(!), με τον βασικό κορμό της ομάδας και όχι μόνο να συνεχίζει την προσπάθεια και τη νέα χρονιά. Ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports», ήδη δρομολογούνται και τρεις τουλάχιστον προσθήκες στο ρόστερ του Λάκη Μπακάλη, ενισχύοντας στον μέγιστο βαθμό το βελεστινλιώτικο DNA!

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους Θόδωρο Σουγκάρη, Λεωνή Χότζα, Χρήστο Σταματίου, Δημήτρη Γκάμπα, Χρήστο Καρακίτσιο, Αποστόλη Καραγιάννη, Πέτρο Μούσια, Θόδωρο Μπομπότη, Χρήστο Κακάνη, Αλέξανδρο Κατσίκη, Γιώργο Φιλοσόγλου, Κώστα Βαϊόπουλο, Γιώργο Μπόλκα, Ανδρέα Μπόλκα, Γιώργο Κωνσταντέλο, Δημήτρη Κουσκουρίδα, Νίκο Φούκη, Γιάννη Σταματόπουλο και Γιάννη Ακριβούση. Επίσης, προωθείται από την ακαδημία του συλλόγου ο νεαρός Αλέξανδρος Χασάπης.

«Πιστεύουμε στην αξία τους και είμαστε βέβαιοι ότι θα τιμήσουν τη φανέλα του ιστορικού μας συλλόγου, μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχουμε ήδη ανακοινώσει, αλλά και εκείνους που θα ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας τις προσεχείς ημέρες. Ευχόμαστε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΔΣ του συλλόγου, ωστόσο ήδη είναι έτοιμο να προχωρήσει και σε νέες ανακοινώσεις…

Τανός και αφοί Αγρoκώστα

Τρεις λοιπόν προσθήκες ετοιμάζει η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου, και η αρχή γίνεται με τους αδερφούς Αγροκώστα.

Οι δίδυμοι Βελεστινλιώτες, γεννηθέντες το 2004, βρίσκονταν στις ηλικιακές ομάδες του ΝΠΣ Βόλος, ωστόσο πλέον επιστρέφουν στην ομάδα του Βελεστίνου. Ο Δημήτρης Αγροκώστας αγωνίζεται ως επιθετικός ενώ ο αδερφός του Γιώργος αποτελεί μέλος της αμυντικής γραμμής, και τόσο η διοίκηση όσο και η τεχνική ηγεσία του Ρήγα πιστεύουν στο ταλέντο τους.

Την ίδια πίστη εξάλλου δείχνουν και για την περίπτωση του Σεραφείμ Τανού. Ο 20χρονος εξτρέμ προέρχεται από τα σπλάχνα του Ρήγα Φεραίου και έχει αγωνιστεί επίσης στη Δήμητρα Ευξεινούπολης και προηγουμένως σε Ηρακλή Βόλου και Διαγόρα Στεφανοβικείου. Η περίπτωσή του εξετάστηκε προσεκτικά και ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές προκειμένου ο παίκτης να ενταχθεί στην ομάδα του Ρήγα και πάλι.

Δεν θα είναι μόνο αυτές οι προσθήκες πάντως στο δυναμικό του Ρήγα, αφού οι ουσιαστικές κινήσεις συνεχίζονται και το όνομα που έχει η ομάδα αλλά και η σταθερότητα της διοίκησης καθιστούν τον σύλλογο πόλο έλξης για αρκετούς ποδοσφαιριστές. Οι κρούσεις που δέχεται ο Ρήγας για μεταγραφές είναι αρκετές πλέον και κάθε περίπτωση εξετάζεται πολύ προσεκτικά.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.