Δεν αναβλήθηκε ακόμη το Πύρασος-Ρήγας Φεραίος!

Διαφορετικές απόψεις για την ισχύ ενός δελτίου ποδοσφαιριστή

Μπορεί ο Ρήγας Φεραίος να κάνει λόγο για τουλάχιστον έξι κρούσματα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές του, ζητώντας να υπάρξει αναβολή της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πύρασο βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου, αλλά οι διαφορετικές απόψεις για το αν πρέπει να προσμετρηθεί ένα κρούσμα στον συνολικό αριθμό έχουν αφήσει το όλο θέμα σε εκκρεμότητα και ακόμη δεν έχει αναβληθεί το κυριακάτικο παιχνίδι!

Συγκεκριμένα, το δελτίο ενός παίκτη του Ρήγα δεν έχει ανανεωθεί από την ΕΠΟ, οπότε οι αρμόδιοι εξετάζοντας το θέμα σημειώνουν ότι δεν μπορεί να προσμετρηθεί στα κρούσματα. Οπότε, μόνο με πέντε νοσούντες το παιχνίδι βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου πρέπει να γίνει κανονικά…

Από τον Ρήγα αυτό που τονίζεται είναι ότι η αθλητική ιδιότητα του ποδοσφαιριστή διατηρείται και μάλιστα αναφέρεται ότι ο ΚΑΠ δεν αναφέρει κάτι για συμμετοχή σε αγώνα. Μπέρδεμα λοιπόν νομικό και κατά κύριο λόγο… γραφειοκρατικό!

Πάντως, η διοίκηση του Ρήγα περιμένει και τα αποτελέσματα των τεστ οκτώ ακόμη παικτών, τα οποία αναμένονται αύριο Σάββατο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.