Προετοιμάζεται για την πρεμιέρα η Δήμητρα Ευξεινούπολης

Στην έδρα του Αετού Μακρυχωρίου η πρώτη δοκιμασία

Σε ρυθμούς Γ’ Εθνικής κινείται πλέον η Δήμητρα Ευξεινούπολης, που προετοιμάζεται για την 1η αγωνιστική και το εκτός έδρας παιχνίδι στον Νομό Λάρισας, καθώς οι «πράσινοι» καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν τον Αετό Μακρυχωρίου.

Ο αντίπαλος δείχνει επικίνδυνος, ειδικά στην έδρα του… Πρόκειται για μία ομάδα που βρίσκεται από την αγωνιστική περίοδο 2020-21 στη Γ’ Εθνική, έχοντας αναδειχθεί την προηγούμενη από αυτή χρονιά πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ Λάρισας, τερματίζοντας πέρυσι στην 4η θέση της κατάταξης του 3ου ομίλου με 24 βαθμούς σε 14 αγώνες, που προέκυψαν από 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Προπονητής είναι ο Κώστας Κατσάρας, που ξέρει καλά την κατηγορία και αφού το καλοκαίρι έφτασε μία ανάσα από το να αποτελέσει τεχνικό του Θησέα Αγριάς(!), ενώ έχει παίκτες που θέλουν προσοχή… Από την άλλη, ο Αετός Μακρυχωρίου έδωσε ένα επίσημο παιχνίδι φέτος για το κύπελλο Ελλάδας, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στην πρώτη φάση, με ήττα 2-0 από τον Αχέροντα Καναλακίου.

Σε κάθε περίπτωση, ο Στέλιος Αρσένος και οι παίκτες του προετοιμάζονται εντατικά για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό, ελπίζοντας ότι στο τέλος του 90λεπτου θα τα έχουν καταφέρει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.