Νέες πρωτιές για Καράγγελου-Φραγκάκη

Με μετάλλια σε Τεχνικό Σόλο και Ελεύθερο Ντουέτο

Ο ΝΟΒΑ πρωταγωνιστεί για μία ακόμη φορά, πλέον στη δεύτερη μέρα του πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Νεανίδων, στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» της Πάτρας, το Σάββατο (30/10), με τις Ζωή Καράγγελου και Ελένη Φραγκάκη να κάνουν το 1-2 στον τελικό του Τεχνικού Σόλο!

Η Ζωή Καράγγελου του ΝΟΒΑ εκτέλεσε καλύτερα από όλες το πρόγραμμά της και πήρε την πρωτιά με 78,6621 βαθμούς. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε, με μικρή διαφορά από την πρώτη, η Ελένη Φραγκάκη του ΝΟΒΑ με 78,5430 β., ενώ το χάλκινο πήρε η Πηνελόπη Καραμέσιου του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 77,2408 β.

Διακρίσεις είχε το συγκεκριμένο δίδυμο και στο Ελεύθερο Ντουέτο. Χρυσές στον τελικό αναδείχθηκαν οι Πηνελόπη Καραμέσιου / Αντριάνα Μισίκεβιτς (αναπλ. Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου) του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με βαθμολογία 79,2333 β. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Ζωή Καράγγελου / Ελένη Φραγκάκη (αναπλ. Ιφιγένεια Καραγιάννη) του ΝΟΒΑ με 78,9000 β.. Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης πήρε και το χάλκινο σε αυτό το αγώνισμα με τις Γεωργία Ζώταλη / Βασιλική Μολώζη, που βαθμολογήθηκαν με 76,7667 β.

Είχαν προηγηθεί όμως και μετάλλια το Σάββατο, αφού στον τελικό του Τεχνικού Ομαδικού, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο ΝΟΒΑ με 74,6347 β. Στον τελικό του Τεχνικού Ντουέτου το καλύτερο πρόγραμμα, που τους ανέβασε και στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, εκτέλεσαν οι Ζωή Kαράγγελου / Ελένη Φραγκάκη (αναπλ. Μαρία Μουραβά) του ΝΟΒΑ με 78,7581 β.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.