Κολύμβηση: Στη Λάρισα το πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων

Με τη συμμετοχή 310 κολυμβητών / τριών διεξάγεται το ερχόμενο τριήμερο (5-7 Νοεμβρίου), στο Εθνικό Κολυμβητήριο Λάρισας, με τη στήριξη και συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters (Βετεράνων), για το 2021.

Οι αγώνες αύριο Παρασκευή (5/11) αρχίζουν στις 17:00 και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις 09:00 και 17:00.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κολυμβητές-τριες που είναι μέλη Σωματείου της ΚΟΕ και οι θα διεξαχθούν σε μορφή Ανοικτής Κατηγορίας, σε τελικές σειρές ανεξάρτητα της ηλικίας των κολυμβητών τριών.

Η κατάρτιση των σειρών θα γίνει με βάση τους χρόνους που έχουν επιτευχθεί από 14/6/2019. Το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος περιλαμβάνει πέντε αγωνιστικές ενότητες.

Το κάθε σωματείο μπορεί να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό κολυμβητών τριών. Κάθε κολυμβητής τρία συμμετέχει με έως δύο ατομικά αγωνίσματα στην αγωνιστική ενότητα και τέσσερα. συνολικά στη Διοργάνωση και σε οσαδήποτε Ομαδικά.

Στα Ομαδικά αγωνίσματα οι κατηγορίες υπολογίζονται από το άθροισμα των ηλικιών των μελών της σκυτάλης. Η ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από κολυμβητέ-τριες του ιδίου σωματείου. Τα αποτελέσματα και οι βραβεύσεις θα πραγματοποιούνται ανά κατηγορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.