Σύμφωνο συμβίωσης… όπισθεν ολοταχώς

Γράφει ο Γιάννης Γεροκώστας

«Το ήθος όλων των πολιτών γίνεται όμοιο με το ήθος των αρχόντων του» Ισοκράτης (Αθηναίος ρήτορας 436-338 π.χ)

Σε μια κοινωνία έρμαιο στις απάνθρωπες επιταγές των παγκόσμιων ολιγαρχών- δυναστών, σε μια επιδιωκόμενη κοινωνία ξεγυμνωμένης από ηθική, δημοκρατική πρακτική και διαχρονικών ανθρωπίνων αξιών, όπου θα επικρατεί το δίκαιο του ισχυροτέρου (ζούγκλα) θα βιάζεται η φύση (μόλυνση περιβάλλοντος, μεταλλαγμένα κ.α.) θα υπερασπίζεται το παρά φύσει (ομοφυλοφιλία, παιδεραστία, κτηνοβασία, τραβεστί, τρανσέξουαλ κ.α) σε μια κοινωνία του μπιγκ- μπραδερισμού, φαντάζει γραφικότητα και … όπισθεν-δρόμηση, η υπεράσπιση βασικών διαχρονικών κοινωνικών πυλώνων όπως π.χ η φυσική οικογένεια!

Ζούμε σε μια τραβεστί πολιτικά παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, όπου οι πολιτικοί άνδρες(;) και οι πολιτικοί σχηματισμοί που μας κυβερνούν έχουν χάσει την ιδεολογικοπολιτική τους πυξίδα και αποτελούν εξαρτήματα της παγκόσμιας ρομποτικής πολιτικής μηχανής.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε παρά φύσει πολιτικές προσμίξεις όπου ετερόχρωμοι στρατολογούνται και στοιχίζονται ως προπαγανδιστές και υλοποιητές των επιταγών της νέας εποχής.

Είδαμε παλαιότερα ως πρωτοπόρους στο σύμφωνο συμβίωσης τον τότε πρόεδρο του ΣΥΝ Αλαβάνο χέρι- χέρι με τον Καρατζαφέρη (ΣΥΝ- ΛΑΟΣ) να συνάπτουν πολιτικό γάμο για να προωθήσουν τις ομοειδείς θέσεις τους στην πρόταση γάμου των ομοφυλοφίλων.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Αλαβάνος όπως και ο Τσίπρας με το ποίμνιό του είναι άθεος προκειμένου όμως να πετύχει τον μεγάλο στόχο της αριστεράς !!! επιλεκτικά μας παρέπεμψε στην β΄ επιστολή Παύλου προς Κορινθίους, ερμηνεύοντας την κατά το δοκούν, ότι « Η αγάπη τα πάντα στέγει >> άρα λοιπόν και τα ομόφυλα ζευγάρια πρέπει να συστεγάζονται!!!

Πριν όμως διαβαστεί η β΄ επιστολή προηγείται η α΄ του Αποστόλου Παύλου, η οποία λέει: « Μη πλανάσθε, ούτε πόρνοι, ούτε μοιχοί, ούτε μαλακοί, ούτε αρσενοκοίται βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσι>>!!! Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα. Δεν μπορώ να αποφανθώ αν η πρακτική των ομόφυλων ζευγαριών είναι ‘’ κουσούρι’’ η κάτι άλλο, αυτό όμως που κατηγορηματικά μπορώ να πω είναι ότι η αριστερά μετά το 1989 (νεοταξική) έχει αποκτήσει πολλά κουσούρια, είναι παρά φύση αριστερά, τραβεστί; τρανσέξουαλ; γι’ αυτό το λόγο υπερασπίζεται ομοειδείς της γιατί … η αριστερά τα πάντα στέγει.

Κρίμα όμως που δεν ζει ο Άρης Βελουχιώτης για να σας καμαρώσει, κρίμα που δεν ζει ο Χαρίλαος Φλωράκης ο οποίος με το χιούμορ που τον διέκρινε ίσως έλεγε: Ωρέ πόσο άτυχος ήμουν που έφυγα και δεν πρόκανα την τρανήτερη λαϊκή κατάκτηση των προλετάριων, δεν πρόκανα να δω το μεγάλο όραμα της αριστεράς να γίνεται πράξη… σεξουαλική!!!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.