Δημοτικές εκλογές: «Συνέχεια του τέλματος και του αδιεξόδου ή ανατροπή;»

Αφού ο κύβος ερρίφθη με την κατάθεση των ψηφοδελτίων για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου πρέπει αυτή τη φορά οι δημότες του δήμου Αλμυρού να σκεφτούμε ώριμα και ψύχραιμα κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν να αποφασίσουμε για το μέλλον του πολύπαθου δήμου μας. Θέλω να τονίσω τα τελευταία πολλά χρόνια  ψηφίζουμε πάντα αρνητικά για να μη βγάλουμε τον άλλο, ποτέ δεν ψηφίσαμε θετικά γιατί κάποιος το αξίζει.

Σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη πάλι  ένα παρόμοιο σενάριο, καθότι έχουμε τους παρακάτω υποψηφίους, τους οποίους θα παρουσιάσουμε με τη σειρά επικινδυνότητας για τον δήμο Αλμυρού….!!!! : Τον προηγούμενο δήμαρχο ο οποίος παρουσίασε στον δήμο το πιο αυταρχικό και αντικοινωνικό πρόσωπο, το οποίο θα γίνει ακόμη πιο αυταρχικό  αφού το ψηφοδέλτιό του κοσμείται  και από υποψηφίους βουλευτές της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….!!!!!Επί πλέον, δεν έχει να επιδείξει την εκτέλεση κανενός σημαντικού έργου αλλά είχε  έναν και μοναδικό στόχο και σκοπό την εκδίκηση υπαλλήλων  πολιτών  επιχειρηματιών   και στον κάθε πολίτη που δεν σκύβουν  σε αυτόν.

Έχουμε τον νυν δήμαρχο ο οποίος στη τρίτη θητεία του έχει βάλει τον δήμο στον αυτόματο πιλότο και αφήνει τα πράγματα για αύριο  εμφανίζοντας τον εαυτόν «δημοκρατικό» ξεγελάει εδώ και  τρεις τετραετίες τους πολίτες του «δημοκρατικού χώρου» αλλά και τους δεξιούς πολίτες και βγαίνει δήμαρχος χωρίς να κάνει τίποτε χωρίς να λέει τίποτα, όλα τα παιδιά καλά!!!! Αλλά τώρα το ποτήρι ξεχείλισε καθώς πέραν των άλλων μαθαίνουμε ότι προσπαθεί και με εκβιασμούς  υποσχέσεις ταξίματα να φοβερίζει τους πολίτες βάζοντας πρωτοπαλίκαρα να κάνουν αυτή τη δουλειά μιμούμενος και προσπαθώντας  να μην υστερεί σε τίποτα από τον αντίπαλό του.

Έχουμε τη σταθερή και μοναχική  υποψηφιότητα από το ΚΚΕ για καταμέτρηση των δυνάμεων τους και λόγω συμπάθειας και εκτίμησης δεν λέω περισσότερα.

Μας απομένει μία υποψηφιότητα, αυτή της κας ΡΑΠΠΟΥ, την οποία παλαιότερα την αντιμετώπισα σαν υποψήφια  λόγω κληρονομικού δικαίου γνωρίζοντάς  στη όμως από κοντά, και κοιτάζοντας πίσω τους δύο μονομάχους είδα ότι πέραν του ονόματος της  διαθέτει σίγουρα τη μόρφωση, τη γνώση αλλά και τη θέληση, να βγάλει τον δήμο μας από το τέλμα και το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.  Επίσης μου προξένησε θετικότατη εντύπωση, η αξιοπρεπέστατη στάση που κράτησε μέχρι την κατάρτιση των ψηφοδελτίων εν αντιθέσει με τον κανιβαλισμό  και τους εκβιασμούς  των δύο άλλων υποψηφίων και αυτή την  υπεύθυνη και αξιοπρεπή στάση πρέπει να κρατήσει μέχρι τις εκλογές. Ας της δώσουμε λοιπόν την ευκαιρία και εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ απ’ ότι κατάλαβα συνομιλώντας μαζί της  είναι ότι θα πάμε σίγουρα καλύτερα σαν δήμος και σαν κοινωνία  και σας το λέει ένας πολίτης που δεν ανήκει στον χώρο της  και αυτό νομίζω έχει τη δική του αξία  η οποία πρέπει να εκτιμηθεί.

Είχαμε και μία απόσυρση μίας υποψηφιότητας από  κομματικό σωλήνα  ο οποίος θέλησε  να βάλει τον ΑΛΜΥΡΟ ΣΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ, αλλά δεν τα κατάφερε και επειδή απέσυρε την υποψηφιότητά του. Δεν είναι πρέπον  να ασχοληθούμε μαζί του.

Εν κατακλείδι εκείνο που θέλω να πω  και τα λέω πάντα  επώνυμα και ευθαρσώς  είναι ότι με τη  μη εκλογή του χθες και του προχθές  θα εμφανιστούν νέες δυνάμεις και πρόσωπα στο πολιτικό σκηνικό, θα απεγκλωβιστεί ο  δήμος  και οι πολίτες του από τους επιβήτορες της εξουσίας  και σίγουρα θα δούμε καλύτερες μέρες ας το προσπαθήσουμε και ας αποδείξουμε ότι το αξίζουμε.

Καραζούπης Χρήστος

Τ. Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Αλμυρού

Οικονομολόγος

Ενεργός Πολίτης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.