«Δυστυχώς τα πράγματα, δεν είναι καθόλου καλά»

Ο κ. Απ. Δρυμωνίτης, οικονομολόγος, γράφει...

Kαλά- καλά δεν πρόλαβε η κυβέρνηση να κλείσει και να πανηγυρίσει τη δεύτερη αξιολόγηση, αρχίζει να βασανίζεται πάλι για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης.
Το ΔΝΤ έκρινε με τη δεύτερη αξιολόγηση την Ελληνική οικονομία θετικά και επικύρωσε με τη συμμετοχή του το Ελληνικό πρόγραμμα .Δεν είπε όμως την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι το χρέος της Ελλάδος δεν είναι βιώσιμο και το εφαρμοζόμενο πρόγραμμα με τις απαιτούμενες αλλαγές του, δεν οδηγεί πουθενά. Έτσι δεν αποχωρεί από το πρόγραμμα, το επιβραβεύει και συνεχίζει με την παρουσία του και τους αξιωματούχους του με εμμονή να αξιολογεί , να συμπράττει και να στηρίζει την εφαρμογή μέχρι τώρα όλων των προγραμμάτων της Ελληνικής «σωτηρίας».
Χρέος βιώσιμο όμως χωρίς την ανάγκη κανενός ουρέματος θέλει να το βλέπει και να το παρουσιάζει από τη Γερμανία ο Γερμανός Υπουργός οικονομικών και οι συν αυτω Ευρωπαίοι αξιωματούχοι οι οποίοι θέλουν να γίνουν οι Γερμανικές εκλογές χωρίς να μπερδεύεται στα προεκλογικά η αποτυχία του Ελληνικού προγράμματος, ενώ μας αναφέρουν ότι θα τους κάνουμε αγάλματα για τη οικονομική βοήθεια και τεχνογνωσία που προσφέρουν.
Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα βρώμικο παιχνίδι για την Ελληνική οικονομία και την περιουσία της ακόμη θέλει και κάνει τα πάντα για να καταφέρει να έχει την συμμετοχή του ΔΝΤ για να του φορτώνει τις αποτυχίες και τις πονηρές σκέψεις που κάνει για την περιουσία των Ελλήνων πολιτών.
Βιάζεται να πάρει περιουσίες μέσα από τους πλειστηριασμούς που στο άμεσο διάστημα έρχονται με ηλεκτρονικό μάλιστα τρόπο.
Αυτού του είδους οι μεταρρυθμίσεις κύριοι του ΔΝΤ με τίποτα δεν διορθώνουν ούτε καλυτερεύουν την Ελληνική οικονομία ούτε καθιστούν το Ελληνικό χρέος βιώσιμο. Περιπλέκουν ακόμη περισσότερο τα οικονομικά και κοινωνικά Ελληνικά στοιχεία και η λύση του προβλήματος είναι ουτοπία .
Το Ελληνικό πρόβλημα μεγαλώνει , λύση με αυτό το τρόπο δεν έρχεται ενώ τα δύσκολα είναι μπροστά παρά τα λεγόμενα του Έλληνα πρωθυπουργού κ Τσίπρα που θέλει εδώ και καιρό η Ελλάδα να τα έχει περάσει .Το καράβι κ Πρωθυπουργέ δεν έστριψε συνεχίζει να βουλιάζει και μαζί της βουλιάζουν οι Έλληνες στα χρέη που τους δημιουργεί με πλαστό τρόπο το χρεοκοπημένο κράτος κατ απαίτηση των ξένων φίλων δανειστών μας. Συνεχίζετε να έχετε αυταπάτες, να ονειρεύεστε, το πρόβλημα της χώρας μεγαλώνει και δεν λύνεται. Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και αυτό θα φανεί καθαρά μετά τις Γερμανικές εκλογές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.