Λασπομαχίες

Του προέδρου δημοτικού συμβουλίου Βόλου Γ. Μουλά

Κυριολεκτικά μεγάλες μάχες με τις λάσπες λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες στον Βόλο. Απόρροια των καταρρακτωδών βροχών, που μετέφεραν σε μεγάλα τμήματα της πόλης εκατοντάδες χιλιάδες τόνους λάσπης.
Οι λάσπες και τα χώματα δυσκολεύουν την ζωή της πόλης σε αφάνταστο βαθμό, τόσο στους δρόμους, όσο και στα σπίτια, καταστήματα και επιχειρήσεις. Οι ζημιές είναι τεράστιες και ο αγώνας αποκατάστασης φαίνεται σε πολλές περιπτώσεις άνισος.
Η Δημοτική Αρχή και ειδικότερα ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος έχουν αναλάβει τον καθαρισμό της πόλης πατριωτικά. Με προσπάθειες νυχθημερόν έχουν δώσει όλον τον εαυτό τους, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση κατ’ αρχάς της κατάστασης. Από ότι φαίνεται, τα καταφέρνουν, μιας και ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του, για αυτόν τον σκοπό, είναι άνθρωποι του μόχθου και όχι τίποτε ατσαλάκωτοι και μη μου άπτου κύριοι, σαν εκείνους που γνωρίσαμε κατά το παρελθόν.
Υπάρχει όμως και άλλου είδους λάσπη, αυτή που παράγεται στα πλέον νοσηρά μυαλιά κάποιων, οι οποίοι είναι γνωστοί εδώ και χρόνια, για τις ραδιουργίες και διαπλοκές τους. Αυτοί δεν χρειάζονται τις αλλεπάλληλες θεομηνίες προκειμένου να δημιουργήσουν ψευδείς ειδήσεις για πλήξουν τον δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή. Η λάσπη για αυτούς τους τύπους αποτέλεσε χρόνια τώρα το μοναδικό ίσως προϊόν τους. Ιδίως τώρα στην προεκλογική περίοδο βρήκαν πεδίο δόξας λαμπρό.
Έρχονται στιγμές, όπου ταυτόχρονα με τις λάσπες και την σκόνη, εκτοξεύεται και η άλλη λάσπη με τον ανεμιστήρα, από κάποια, ο Θεός να τα κάνει, ΜΜΕ. Ενώ έχουν φάει τα μούτρα τους πολλές φορές μέχρι τώρα διότι βρήκαν τον μάστορά τους με τον Αχιλλέα Μπέο, επαναλαμβάνουν, εις μάτην, τα ίδια. Οι λασπομαχίες δίνουν και παίρνουν σε όλα τα επίπεδα.
Το αποτέλεσμα για να μην κουραζόμαστε. Εκλογές 2014 α γύρος : Α. Μπέος 38%. Εκλογές 2019 α γύρος: Α. Μπέος 58%. Εκλογές 2023: α γύρος: προβλέπω δήμαρχος Α. Μπέος με ποσοστό ρεκόρ.
Όσο για την λάσπη τους θα τους επιστραφεί με τον πλέον ηχηρό τρόπο το βράδυ των εκλογών από ίδιο τον λαό του Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.