Μήπως η πεμπτουσία του ευτυχώς έφερε τους εγκληματίες;

Γράφει ο Γιώργος Ινεπολόγλου Φυσικός

Τι ωραία λέξη η ευτυχία. Συνδέεται με ευχαρίστηση, με ηδονή, με την ουσία αλλά και την συνουσία της επιβίωσης του ανθρώπου, με την πεμπτουσία της ζωής, το εφεύρημα του Αριστοτέλη, για να συμπληρώσει τις τέσσερεις ουσίες του σύμπαντος, την γη, το νερό, την φωτιά, και τον αέρα. Κατά τους Αρχαίους Έλληνες πεμπτουσία είναι η πέμπτη ουσία που δηλώνει το άφθαρτο που κατοικεί στα ψηλά στρώματα του ουρανού μαζί με τους θεούς. Η ευτυχία επομένως είναι η προσωποποίηση του Θεού.
Χρειάζεται λίγο σεβασμός όταν χρησιμοποιείς αυτή την λέξη και μάλιστα αν είσαι και άτομο που κατά γενική ομολογία το IQ της διανόησης περνά στις υψηλότερες τιμές του Ελληνικού πληθυσμού. Μόνο με ταραχή στο κρανίο μπορείς να ισχυριστείς ότι η Μητσοτακική δυναστεία αποτελεί ευτύχημα για την Ελλάδα. Δεν εννοώ ότι το εφεύρημα του επιτελικού κράτους είναι για τα σκουπίδια που καίγονται στην ΑΓΕΤ. Προχωράω ακόμη παραπέρα. Θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι
Ήταν ευτύχημα για την Ελλάδα η παρουσία του Μητσοτάκη στην αντιπολίτευση όταν:
1. καιγόταν το Μάτι Αττικής γιατί δεν θα μαθαίναμε από τον κακό Σύριζα ότι, οι αυθαιρεσίες των δεξιών κυβερνήσεων έκλεισαν τις διεξόδους του κόσμου για να καούν σαν τα ποντίκια αθώοι πολίτες. Πείτε μου σε ποια πολεοδομία έπεσαν καμπάνες για τις άδειες που δόθηκαν στις ατέλειωτες αυθαίρετες κατασκευές. Μάλιστα επείγονται για την νομιμοποίηση όλων αυτών των κτισμάτων για να μην υπάρχουν πλέον αυθαίρετα. Από ότι μαθαίνω η νομιμοποίηση είναι μεγάλη μπίζνα κάποιων δισεκατομμυρίων ευρώ. Βλέπετε καίει η λέξη αυθαίρετο και πρέπει να εξαφανιστεί με το αζημίωτο βέβαια.
2. υπογράφονταν η επιστροφή του ονόματος Μακεδονία στην ιστορία της Ελλάδας με το ξήλωμα των ιστορικών δεδομένων που καπηλεύτηκαν τόσα χρόνια οι βόρειοι γείτονές μας, γιατί δεν θα καυχιόταν τώρα ο Μητσοτάκης για την ιστορική συμφωνία των Πρεσπών που διακαώς προσπαθεί να την αποχαρακτηρίσει και να την υποβαθμίζει γιατί δεν είχε τα μπαλάκια να την υπογράψει ο ίδιος. Αν δεν του αρέσει να μην την χρησιμοποιεί καθόλου. Γιατί πρέπει να την διαστρεβλώνει κατά την προσφιλή συνήθεια και να παραχαράσσει ακόμη μία φορά την ιστορία;
3. διαπραγματεύτηκε ο κακός Τσίπρας την επιβίωση της Ελλάδας από τα κοράκια της ΕΕ, ώστε να σωθεί η Ελλάδα από την κατάντια που την έφεραν όλες οι δεξιές κυβερνήσεις πετυχαίνοντας το ποθητό πλεόνασμα της οικονομίας, γιατί τώρα δεν θα είχε να πληρώσει τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης που είναι φίλοι και υποστηριχτές των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής.
4. ο ΣΥΡΙΖΑ διαπραγματευόταν την προώθηση των προσφύγων από τα Ελληνικά νησιά στην Ευρώπη ώστε να εμφανίσει η Ελλάδα ένα ανθρώπινο πρόσωπο στην παγκόσμια κοινότητα. Δυστυχώς η βόμβα έσκασε στα χέρια του «ευτυχώς για την Ελλάδα», με αποτέλεσμα να ακολουθεί καθυστερημένα την αποσυμφόρηση των νησιών της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, αφού προσπαθεί να απαλλαγεί από το πλωτό φράγμα, εφεύρημα του επιτελικού κράτους και αυτό, που κάποιος από αυτούς θα πρέπει να το πληρώσει και όχι ο Ελληνικός λαός.
Δυστυχώς για την Ελλάδα, δεν ήταν ευτύχημα η παρουσία αποκλειστικά δεξιών κυβερνήσεων στα χρόνια από καταβολής του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους. Οι αλλεπάλληλες πτωχεύσεις και η εξαθλίωση των πολιτών ανέβασαν στα ύψη την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής μέχρι να χαρακτηρίσουμε ιστορική την απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης για την καταδίκη της. Ας μη λέω μεγάλα λόγια. Το όρος βρίσκεται σε οδύνες. Ας περιμένω λίγο ακόμη να δω τι θα γεννήσει.
Δεν θα μπω στον πειρασμό να ασχοληθώ περισσότερο. Θα αναρωτηθώ μήπως θα ήταν ευτύχημα για την Ελλάδα να ξαναπάνε οι δεξιές κυβερνήσεις σύντομα στην αντιπολίτευση μήπως και δει άσπρη μέρα αυτός ο τόπος και να απαλλαγούμε από την γκαντεμιά και τις δολοπλοκίες της δυναστείας; Μήπως θα ήταν ευτύχημα και ευκαιρία και για τον Βόλο, να κατανοήσουμε ότι οι ντόπιοι υποστηρικτές της χρυσής αυγής είναι εξίσου επικίνδυνοι με τους μπαρμπαρόσηδες και τους κασιδιάρηδες; Μήπως πρέπει να τελειώσει εδώ το αυτομαστίγωμα των Βολιωτών για τις κακές εκλογικές επιλογές των προηγούμενων χρόνων; Λέω μήπως; Προς το παρόν τα δεινά του Βόλου συνεχίζονται όπως λέει η γελοιογραφία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.