Μόνο η Ν.Δ. μπορεί να φέρει την ελπίδα στους Έλληνες

Από τον Γιώργο Καλτσογιάννη, μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ., πρώην αντιπεριφερειάρχης

Μετά από δύο χρόνια αναρρίχησης του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, όλοι οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί ότι πρόκειται για τη χειρότερη κυβέρνηση μεταπολιτευτικά που με μυθεύματα και απύθμενο λαϊκισμό εξαπάτησε το λαό για να υφαρπάξει την ψήφο του.

Χωρίς εμπειρία, γνώση και σωστή εκτίμηση των καταστάσεων χρέωσε την Ελλάδα με ένα μνημόνιο και 93 δισεκατομμύρια ευρώ επιπλέον χρέος. Αλλά η λυπητερή δεν έχει τέλος. Δέκα δισεκατομμύρια η χαμένη ανάπτυξη από τα δύο αυτά χρόνια, 1,7 δισεκατομμύριο ευρώ υπερφορολόγηση για το 2016, τέσσερα δισεκατομμύρια μείον από την απουσία αποκρατικοποιήσεων, 25 δισεκατομμύρια ευρώ από την ανακεφαλοποίηση των Τραπεζών και εννιά δισεκατομμύρια ως δημοσιονομικά μέτρα για την περίοδο 2015-2016κια έπονται και άλλα 4 δισεκατομμύρια ευρώ για το 2018 και μετά. Με αυτά τα νούμερα αντί για ελπίδα ζούμε τον εφιάλτη. και τα χειρότερα είναι μπροστά μας γιατί επιδεικνύοντας ξανά τραγική έλλειψης υπευθυνότητας και σοβαρότητας η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα είτε στο τέταρτο μνημόνιο είτε στο απόλυτο αδιέξοδο με τους δανειστές και τη χώρα ξανά στο γκρεμό.

Η αποτυχημένη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθυστέρησε δραματικά να κλείσει τη δεύτερη αξιολόγηση, σέρνει τη διαπραγμάτευση από τον Οκτώβριο, όταν διεθνώς οι συνθήκες ήταν πιο ευνοϊκές, και τώρα είναι έτοιμη να φέρει ξανά τη χώρα στο πρόθυρα της εξόδου από την Ευρωζώνη ολοκληρώνοντας έτσι το καταστροφικό της έργο.
Μια τέτοια κυβέρνηση δεν αξίζει στους Έλληνες. Γι’ αυτό το σύνθημα του Κυριάκου Μητσοτάκη ή με τον Τσίπρα ή με την Ελλάδα λέει την απόλυτη αλήθεια. Οι Έλληνες πολύ σύντομα θα κληθούν να επιλέξουν ή τον Τσίπρα και με την αποτυχημένη του πολιτική ή το καλό της χώρας που έχει ανάγκη να βγει από το τέλμα.
Και η επιλογή τους είναι βέβαιη. Θα διαλέξουν την ευημερία και την πρόοδο της Ελλάδας με την Ν.Δ. να οδηγεί τον τόπο στην έξοδο από την κρίση, όπως είχε ξεκινήσει να κάνει το 201, αλλά οι λαϊκισμοί των σημερινών κυβερνώντων δεν την άφησαν.

Τώρα όμως, όσα ψέματα και αν πουν, κανείς δεν τους πιστεύει. Η αντίστροφη μέτρηση γι’ αυτούς ξεκίνησε.
Και η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όπλα την αλήθεια, τη δημιουργία και την ισοτιμία, θα φέρει την ελπίδα και το χαμόγελο ξανά στα χείλη των Ελλήνων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.