Ν.Δ. η παράταξη των πολλών και όχι των λίγων

Γράφει ο Γιώργος Καλτσογιάννης θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας

Το 12 συνέδριο της Ν.Δ. που ξεκινά αύριο Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή με την συμμετοχή 5000 και πλέον συμμετεχόντων και άλλων προσκεκλημένων αποτελεί μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για την παράταξή μας.
Σηματοδοτεί την αφετηρία στον δρόμο προς τις εκλογές και την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος. Συγχρόνως από τις συνεδρίες και τις θεματικές ενότητες του συνεδρίου θα αναδειχθεί το πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας μετά τις εκλογές, ένας οδικός χάρτης παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών, ώστε οι Έλληνες να νιώσουν ξανά υπερήφανοι και αξιοπρεπείς.
Άλλωστε το 2019, έτος εκλογικό, είναι η χρονιά που θα αλλάξει σελίδα ο τόπος για να μπορέσει επιτέλους να πορευτεί σε ένα ασφάλεια και ευημερία στο μέλλον.
Για όλους εμάς που θα συμμετάσχουμε στο συνέδριο η στιγμή είναι ιστορική.
Η Ν.Δ. με σύνθημα «είμαστε με τους πολλούς και όχι με τους λίγους» έχει έτοιμη πρόταση για όλα τα θέματα διακυβέρνησης και τις ανάγκες της κοινωνίας, όπως για τις οικογένειες, τους άνεργους, τους νέους, τους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους, την μεγάλη κοινωνική και οικονομική βάση της χώρας που εδώ και χρόνια είναι τα συνήθη υποζύγια και τα θύματα της κρίσης.
Σε αυτούς τους ανθρώπους απευθυνόμαστε, στους πολλούς και όχι τους λίγους, με αίσθημα εθνικής ενότητας μακριά από ιδεολογικές παρωπίδες και προκαταλήψεις, ώστε όλοι μαζί να εργαστούμε για μια Ελλάδα με κοινωνική ευημερία, οικονομική δυναμική, εθνική αυτοπεποίθηση.
Μια Ελλάδα που δεν θα την πληγώνουν συμφωνίες των Πρεσπών και θα έχει μια συγκροτημένη ενιαία εθνική στρατηγική για τη διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων.
Χιλιάδες οικογένειες αναζητούν αυτή την στιγμή ένα μέλλον με δουλειές, ένα μέλλον με ασφάλεια και ποιότητα ζωής.
Και αυτό το μέλλον μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κεντροδεξιά παράταξη μπορούν να εξασφαλίσουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.