Όλοι προσδοκούν την ανάκτηση της ελπίδας από τη Ν.Δ.

Του Γ. Καλτσογιάννη, Μέλους Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας

Μετά από δυόμιση χρόνια ανικανότητας και πλήρους αδυναμίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ανταποκριθούν στοιχειωδώς στις απαιτήσεις διακυβέρνησης της χώρας, μετά από δυόμιση χρόνια διαρκών και επαναλαμβανόμενων ψεμάτων,
μετά από δυόμιση χρόνια κοροϊδίας και εξαπάτησης του ελληνικού λαού, κανένας πολίτης αυτής της χώρας δεν έχει αμφιβολία για την κυρίαρχη ευθύνη που βαρύνει την κυβέρνηση , αναφορικά με το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει η οικονομία.

Από εμάς, τις δηλώσεις μας και τις ενέργειές μας όλοι προσδοκούν την ανάκτηση της ελπίδας που θα επιτευχθεί με θετικό και διαυγή λόγο , όπως εκφράζεται από τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το συλλογικό, εθνικό όραμα για την μετά το μνημόνιο Ελλάδα, όπως εκφράστηκε από τον Πρόεδρό μας, αποτελεί την μόνη διέξοδο απελευθέρωσης των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας και επιστροφής των ξενιτεμένων νέων μας.

Η εύρυθμη λειτουργία των θεσμών που σήμερα βάλλεται αποτελεί εγγύηση εξυπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος.

Ο θετικός λόγος και οι κοστολογημένες προτάσεις , όπως εκφράζονται συστηματικά από τον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, κερδίζουν καθημερινά την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος.

Είναι αναγκαίο να θυμίζουμε στο δημόσιο λόγο μας τις δεσμεύσεις μας για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% εντός δύο ετών , μείωση του φορολογικού συντελεστή από 29 σε 20 % εντός δύο ετών, μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια από το 24% στο 13% , κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί,
αύξηση του ορίου υπαγωγής στο ΦΠΑ από τις 10,000 στις 25,000 Ευρώ και υπό προϋποθέσεις μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και μείωση του Φ.Π.Α. με καθιέρωση δύο συντελεστών.

Είναι πολύ σημαντικές και με τεράστια απήχηση στην κοινωνία οι πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν όλο αυτό το διάστημα από τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και τον γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη, όπως η πρωτοβουλία εξόρμησης σε κοινωνικούς φορείς που την ονομάσαμε «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ» , όπου καταγράψαμε προβλήματα κοινωνικών φορέων προκειμένου να βοηθήσουμε στην επίλυσή τους.

Η εξωστρέφεια και η διαρκής προσπάθεια να βρισκόμαστε δίπλα στον πολίτη, είναι κάτι που εκτιμάται πολύ θετικά, σήμερα που η κυβέρνηση έχει γυρίσει την πλάτη στα προβλήματα των πολιτών , ακολουθώντας μία εχθρική πολιτική που έχει ως γνώμονα την παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος. Το κόστος βέβαια το πληρώνει πάντα ο πολίτης.

Πολύ σημαντική όμως είναι και η διαρκής προσπάθεια επιμόρφωσης των στελεχών μέσω της πολιτικής ακαδημίας και άλλων δράσεων, με γνώμονα την ανάδειξη της κεντροδεξιάς φιλελεύθερης ιδεολογίας του κόμματός μας και τη διάχυσής της στην πλειοψηφία του εκλογικού σώματος.

Η ιδιωτική οικονομία και οι νέες δουλειές που μπορούν να δημιουργηθούν μέσα σε ένα κατάλληλο επενδυτικό περιβάλλον με κίνητρα και χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές είναι η μοναδική ελπίδα επανεκκίνησης της οικονομίας και αυτή η πολιτική εκφράζεται μόνο από την μεγάλη, κεντροδεξιά, φιλελεύθερη παράταξη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.