Προσπαθείτε να εξαπατήσετε το Βολιώτικο λαό κ. Μπέο

Του Νίκου Μακρίδη, υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «Βόλος-Ανατροπή-Δημιουργία»

Tις τελευταίες ημέρες η νυν δημοτική αρχή έχει αρχίσει να πραγματοποιεί έργα με εντατικούς ρυθμούς σε διάφορα σημεία εντός της πόλης. Το ερώτημα είναι σχετικά με τα έργα της τελευταίας στιγμής και αν όλα αυτά εξυπηρετούν κάποιο συμφέρον προεκλογικό για ψηφοθηρικούς λόγους.

Λαμβάνοντας υπόψη κάνεις το μηδενικό έργο Μπέου όλα τα προηγούμενα χρόνια, κάνει την όλη σας προσπάθειά τώρα αρκετά αστεία.
Έχετε συνειδητοποιήσει άραγε κ.Μπέο ότι πολλά από τα έργα που πραγματοποιήθηκαν είχαν ήδη υπογραφεί επί της θητείας του κυρίου Σκοτινιώτη;
Αναρωτιέμαι άραγε κ.Mπέο πριν κάνετε κάτι τέτοιο καθίσατε να σκεφτείτε και να αξιολογήσετε τα δικά σας έργα όλα αυτά τα πέντε χρόνια της θητείας σας;

Σταματήστε επιτέλους κ. Μπέο να λέτε ΨΕΜΜΑΤΑ περί έργων σας στη πενταετή θητεία σας, γιατί τα έργα ήταν μόνο κόμβοι προγραμματισμένοι από το 2012 επί δημαρχίας Σκοτινιώτη χρηματοδοτούμενοι από το Υπουργείο Υποδομών για το 2016, κάποιες μικροσυντηρήσεις πάρκων, ασφαλτοστρώσεις ελάχιστων δρόμων καθώς και δύο γηπέδων, αυτό της ξενόφερτης ομάδας σας της Πύδνας και του Βασδέκειου.
ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, είναι αδιανόητο να υποτιμάτε τη νοημοσύνη των πολιτών ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του με έργα της τελευταίας στιγμής. Οι πολίτες του Βόλου θα δώσουν τη δική τους απάντηση στις εκλογές στις 26 Μαΐου προς απάντηση σε όσα έχετε πει και έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια της θητείας σας!

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 26 ΤΟΥ ΜΗΝΑ !!!!!!!!
Δυστυχώς για ακόμη μια φορά κ. Μπέο προσπαθείτε να εξαπατήσετε το Βολιώτικο λαό με ψέματα, ύβρεις προς όλες τις κατευθύνσεις και προπαγάνδα.
Κύριε Μπέο ο Βόλος ήταν πάντα μια Δημοκρατική εργατούπολη όπου επικρατούσε πάντα ο διάλογος από όλους τους φορείς και πάντα βρισκόταν η λύση για κάθε πρόβλημα των κατοίκων, αλλά από τότε που αναλάβατε εσείς καθήκοντα δημάρχου,όλα αυτά τα καταργήσατε ως ο νεότερος χουντικός Γεώργιος Παπαδόπουλος είτε με φουσκωτούς,είτε με διμοιρίες ΜΑΤ είτε εσείς ο ίδιος να μας βρίζετε να μας εκβιάζεται να μας απειλείται να μας τραμπουκίζεται να μας εκφοβίζεται όσοι διαφωνούμε μαζί σας !!!!!!

Οι Βολιώτες κ. Μπέο δεν αχούνε ανάγκη από τέτοιες πρακτικές.
Tις πρακτικές σας αυτές φυσικά τις έχετε «σπουδάσει» καλά, τις ξέρετε !!!!
Αλλά έτσι είναι, όταν δεν έχετε επιχειρήματα και απαντήσεις κάνετε τα παραπάνω που προανέφερα.

Ο Βόλος κ.Μπέο δεν είναι ούτε σκυλάδικο, ούτε Εξάρχεια, ούτε Τρούμπα και οι Βολιώτες είναι άξιοι άνθρωποι, αγωνιστές, οικογενειάρχες που προσφέρουν πολιτισμό και εργασία στον τόπο τους, αλλά για εσάς όλα αυτά είναι τελείως άγνωστες λέξεις.

Κύριε Μπέο οι πολιτικοί άνδρες που σέβονται τον εαυτό τους, το αξίωμά τους και προ πάντων τους πολίτες που τους εμπιστεύθηκαν, πρέπει να λένε την αλήθεια, να μη λαϊκίζουν ,να μη βρίζουν, να αναγνωρίζουν τα λάθη τους και κυρίως να αναλαμβάνουν με παρρησία τις ευθύνες τους. Όχι να ρίχνουν τις ευθύνες σε όλους τους άλλους πλην των ιδίων, νομίζοντας ότι αυτό βολεύει στην πάση θυσία διατήρηση της καρέκλας τους!!!!!
Όσο και αν αυτό σας πονά, δεν θα το αποφύγετε.
Δεν θα σας σώσουν πλέον, ούτε οι υπεκφυγές σας, ούτε οι φτηνές δικαιολογίες σας, ούτε τα ψέματά σας, ούτε τα στηρίγματα που ψάχνετε να βρείτε, ούτε οι συνεχείς ύβρεις και οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί σας.

Φίλες και φίλοι ,τα προβλήματα στο Βόλο και στις ενότητές του και αδυσώπητα και αχαρτογράφητα ακόμη. Απαιτούν άμεσες λύσεις.
Για το λόγο αυτό ΖΗΤΩ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ !!!!!!
ΈΧΩ το κουράγιο να αντέξω στις δυσκολίες.
Έχω όρεξη για σκληρή δουλειά.
Έχω το όραμα για ένα καλύτερο αύριο.
Θέλω να προσφέρω σε αυτό !!!!!
Θέλω να βάλω το λιθαράκι μου στην πραγματοποίηση των ονείρων κάθε Βολιώτη !!!!!
Θέλω τα παιδιά μας να βρούνε ένα καλύτερο αύριο !!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.