«Άνοιξε την πόρτα» ο Μόνχε, θέλει να φύγει ο Μελίσσης

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί ο Βιθέντε Μόνχε, ενώ κι ο Χρήστος Μελίσσης σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την ομάδα. Οι δύο παίκτες είχαν συμβόλαιο και τη νέα σεζόν, αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δεν θέλουν να συνεχίσουν.

Ο Βιθέντε Μόνχε ζήτησε να επιστρέψει στην πατρίδα του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports.gr και ο Μελίσσης θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και σκέφτεται σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, που με τον αγώνα του μπαράζ έπιασε τις 301 συμμετοχές σε επαγγελματικές διοργανώσεις, δείχνει επηρεασμένος από όλα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο.

Ο Μελίσσης φέτος είχε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού με ένα γκολ και έξι για το κύπελλο και από αυτόν «ξεκινούσε» ουσιαστικά η άμυνα της Βολιώτικης ομάδας.

Το τι θα γίνει με τον Μελίσση και με τους υπολοίπους παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ, θα φανεί ξεκάθαρα μετά τις διοικητικές εξελίξεις. Πάντως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήρθαν σε επαφή με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του ρόστερ για τα δεδουλευμένα τους.

Τελεσίγραφο προς τους παίκτες για τις οφειλές…

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports.gr στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, οι οποίοι είχαν νευραλγικά πόστα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και έχουν αναλάβει να «τελειώσουν» τις εκκρεμότητες της περασμένης σεζόν, διαρρέουν και προειδοποιούν τους ποδοσφαιριστές ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος αλλαγής ΑΦΜ και καλό θα ήταν να συμφωνήσουν άμεσα με τις οικονομικές προτάσεις τις οποίες έχουν προτείνει, προκειμένου να διασφαλίσουν μέρος των δεδουλευμένων τους.

Αυτό το σενάριο πάντως δεν δείχνει να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και λειτουργεί ως ένα μέτρο πίεσης προς τους ποδοσφαιριστές για να δεχτούν τις μειωμένες οικονομικές προτάσεις που τους προτείνονται. Άλλωστε είναι απορίας άξιο πώς από τη στιγμή που ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Δημήτρης Καραγιάννης στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι όλα είναι πληρωμένα, γιατί η ΠΑΕ να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση. Έτσι μέχρι στιγμής και χωρίς το τοπίο να είναι ξεκάθαρο φαίνεται ένα σενάριο ακραίο χωρίς δόση πραγματικότητας που έχει να κάνει μόνο με ένα μέτρο πίεσης προς τους ποδοσφαιριστές.

Αυτό βέβαια βγαίνει προς τα έξω από ποδοσφαιριστές της ομάδας και δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από ανθρώπους της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.