Στο προπονητικό τιμ της Νίκης Καραπτσιά και Ανδρεόγλου, επίσημο του Στύλλα

Ανακοινώσεων συνέχεια για την ανδρική ομάδα μπάσκετ των κυανόλευκων

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η Χάιδω Καραπτσιά συνεχίζει να είναι γυμνάστρια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης, κάτι που είχε κάνει γνωστό στη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής στις 12 Ιουνίου ο Στέργιος Φάτσης και είχε καταγραφεί στο ρεπορτάζ του Magnesiasports.

Επίσης μέλος του προπονητικού επιτελείου θα είναι και ο Άκης (Δαμιανός-Μιχαήλ) Ανδρεόγλου ως στατιστικολόγος-αναλυτής.

Αναλυτικά: “Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει πως το προπονητικό team της ανδρικής μας ομάδας για τη σεζόν 2024-2025 θα πλαισιωθεί από την Χάιδω Καραπτσιά και τον Άκη Ανδρεόγλου.

Η Χάιδω Καραπτσιά σε συνέχεια της περσινής μας συνεργασίας, θα είναι και την φετινή σεζόν η γυμνάστρια της ομάδας και μάλιστα θα είναι υπεύθυνη του πρώτους μέρους της προετοιμασίας της ομάδας μας. Στο παρελθόν αντίστοιχο πόστο είχε και στην ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Αλμυρού.

Ο Άκης Ανδρεόγλου ως αθλητής ξεκίνησε το μπάσκετ στη Νίκη Βόλου, ενώ μεταξύ άλλων έπαιξε σε Νέους Αθλητές Νίκης και Ανόρθωση Βόλου. Έχει πτυχίο φυσικού και μεταπτυχιακό στο Data science & analytics, ασχολείται με το sports data analysis και θα πλαισιώσει το προπονητικό μας επιτελείο με την ιδιότητα του στατιστικολόγου-αναλυτή.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!”.

Ο Ακης Ανδρεόγλου ως παίκτης των Νέων Αθλητών Νίκης

Επίσημη η παραμονή Στύλλα

Επίσης η Νίκη ανακοίνωσε και τυπικά την παραμονή του Ραφαήλ Στύλλα, όπως είχε αναφέρει πρώτο το Magnesiasports την περασμένη Κυριακή.

Αναλυτικά: “Η Διοίκηση του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βολιώτη αθλητή Ραφαήλ Στύλλα για την ερχόμενη σεζόν.

Ο νεαρός αθλητής (24, 1.83, PG) λόγω τραυματισμών δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα την περσινή χρονιά, αγωνιζόμενος μόλις σε τρία παιχνίδια. Ωστόσο η εγνωσμένη μπασκετική του αξία, η οξυδέρκεια, η ταχύτητα και το σουτ του, αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για την ομάδα μας και την φετινή σεζόν. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.