Έχασε τους βαθμούς, κέρδισε τον σεβασμό! (video)

Ο Σκούρτης σκόραρε ένα εντυπωσιακό γκολ για τη Νίκη Βόλου στο 56'
Παρά την ήττα με 3-1 μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία της νεοφώτιστης Νίκης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός Πειραιώς πήρε τη νίκη με 3-1 καθαρίζοντας από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι στην πρεμιέρα της Super League, αλλά η «πρωτάρα» Νίκη Βόλου ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις και τον σεβασμό. Το τελικό 3-1 δεν πείραξε κανέναν. Αντίθετα η εμφάνιση των κυανολεύκων του Βίλιαν Φλουτ στο δεύτερο 45λεπτο έστειλε παντού μηνύματα, ότι η Νίκη δεν βρέθηκε στη Super League για να αποτελέσει σάκο του μποξ, αλλά θα διεκδικήσει, θα παλέψει και είναι ικανή για πολλά πράγματα.

Όταν το matrix του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έδειχνε στο τέλος του ημιχρόνου 3-0, άπαντες προσπαθούσαν να μαντέψουν πόσο μεγάλο θα είναι το σκορ στο τέλος εις βάρος της ομάδας του Βίλιαν Φλουτ. Οι νεοφώτιστοι που ήταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο παρά το ότι δέχτηκαν τρία γκολ στο πρώτο μέρος, ξεπέρασαν γρήγορα το σοκ, μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο δυνατά, έστειλαν παντού μηνύματα με την καλή τους εμφάνιση, ενώ πέτυχαν και ένα εξαιρετικό γκολ με τον Σκούρτη, που ήταν το πιο όμορφο από τα τέσσερα τέρματα που καταγράφηκαν στην αναμέτρηση.

Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν γνωστή, τον νικητή τον ξέραμε από πριν και αυτό που έμενε να δούμε ήταν το πώς θα παρουσιαστεί η Νίκη Βόλου απέναντι στον  πρωταθλητή, Ολυμπιακό Πειραιώς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Και η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο μέρος ήταν εξαιρετική και η διαφορά των εκατομμυρίων ευρώ δεν φάνηκε σε κανένα σημείο στον αγωνιστικό χώρο!

Διαβάστε περισσότερα στο magnesiasports.gr 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.