Απόρθητες πέντε έδρες στην Α’ ΕΠΣΘ

Πέντε έδρες παρέμειναν απόρθητες τη φετινή σεζόν στην Α’ ΕΠΣΘ. Στον 1ο όμιλο, η ΑΕ Διμηνίου είχε τον καλύτερο απολογισμό στο γήπεδό της με έντεκα νίκες και μία ισοπαλία, ενώ μόνο δύο αντίπαλες ομάδες βρήκαν δίχτυα στο γήπεδο του Διμηνίου! Ο Σαρακηνός επίσης δεν είχε ήττα και ήταν ρυθμιστής του τίτλου έχοντας τα ντέρμπι εντός έδρας στο β’ γύρο, ενώ η Σκιάθος που πόνταρε τα προηγούμενα χρόνια στο “σπίτι” της, φέτος έχασε την πρωτιά εξαιτίας των δύο ισοπαλιών και της μιας ήττας που είχε στο νησί στους αγώνες του δευτέρου μισού. Επίσης, ο Θησέας πήρε όλα τα ματς εκτός από δύο, αυτά με Σαρακηνό και Ηρακλή που του στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι καλό μέχρι τέλους.
Στο 2ο όμιλο, δεν προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι ο πρώτος ΓΣΑ δεν έχασε στο Στάδιο “Αθ. Ραγάζος” (παραχώρησε όμως τέσσερις ισοπαλίες), όμως ακόμη καλύτερα τα πήγε ο Αστέρας! Η ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου μετέτρεψε σε “άντρο” του γήπεδο του Ριζομύλου έχοντας δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες. Πήρε 32 πόντους έαντι μόνο 13 στις εξόδους του. Αήττητος εντός έδρας και ο Διαγόρας που μάζεψε 28 βαθμούς στο Στεφανοβίκειο, διατηρώντας χωρίς ήττα το γήπεδό του για δεύτερη στη σειρά σεζόν! Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον 1ο όμιλο μόνο ο Πανιώνιος είχε περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας απ’ ότι εντός, ενώ στο 2ο όμιλο αυτό συνέβη με τον ΓΣΑ, τον Αίαντα και τις Μικροθήβες.
Στον παρακάτω πίνακα, μπορείτε να δείτε τον εντός έδρας απολογισμό των 25 συλλόγων, τι έκαναν ως γηπεδούχοι, τα γκολ που πέτυχαν και δέχθηκαν στις έδρες τους καθώς και τους βαθμούς που μάζεψαν εντός-εκτός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.