Βλουτ: “Μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να αναπτύξουμε και να αναδείξουμε παίκτες.”

Ο Βλουτ τόνισε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου πως «είναι η πρώτη φορά για εμάς για φέτος. Το πρώτο ματς και ξέραμε πως θα ήταν δύσκολα για εμάς. Τοποθετήσαμε την βασική ομάδα όπως νομίζαμε καλύτερα. Παίξαμε όπως πιστεύαμε πως έπρεπε να κάνουμε. Είπαμε στους παίκτες να μην φοβούνται. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είμαστε καλύτεροι σε σχέση με άλλους τομείς.

Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερες μονάδες. Ως ομάδα θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη κάθε κίνηση προς τα αριστερά του παίκτη. Κάναμε ορισμένα λάθη. Τρία με τέσσερα λάθη. Δεν επιτρέπεται διότι πρέπει να διώχνουμε την μπάλα, όμως στην αντίδραση του αμυντικού στον Αφελάι όταν σκόραρε. Πρέπει να παίζεις μπάλα και όταν δεν έχεις κατοχή.

Όταν είδαμε πως ο Ολυμπιακός έριξε κάπως τους ρυθμούς παλέψαμε για το γκολ. Πιστεύω πως δείξαμε σε όλους πως δεν είμαστε τόσο κακή ομάδα. Οι παίκτες τα πήγανε πολύ καλά. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες. Στο Β’ μέρος πήγαμε πιο καλά. Είχαμε περισσότερες φάσεις και αυτό είναι καλό διότι παίζαμε με πολύ καλή ομάδα.

Θέλουμε να κάνουμε καλό ματς με πολλές μπαλιές. Οι παίκτες μας είναι σε καλή φυσική κατάσταση αλλά είναι νέοι και πρέπει να μάθουν. Στο ποδόσφαιρο έχει σημασία το να παλεύεις. Σήμερα δεν είχαμε ελπίδες να κερδίσουμε όμως δείξαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε πιο καλά στην επόμενη αγωνιστική. Στα αποδυτήρια οι παίκτες μας ήταν κάπως απογοητευμένοι αλλά θα πάμε πιο καλά την επόμενη φορά».

Ο Βλουτ τόνισε επίσης στην συνέντευξη Τύπου για:

Τους στόχους της Νίκης και το πως είδε τον Ολυμπιακό: Δεν είμαι στον Ολυμπιακό. Δεν θα μπορούσα να μιλήσω για τον Ολυμπιακό. Εγώ είμαι στη Νίκη. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε στην Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω σε αυτό. Μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να αναπτύξουμε και να αναδείξουμε παίκτες.

Τον Αφελάι: Τον ξέρω από την Αϊντχόφεν. Τον ξέρω εδώ και πολύ καιρό. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Ο κόσμος έρχεται στα γήπεδα για να βλέπει τέτοιους ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται κάποιο χρόνο για να δείξει το τι μπορεί να κάνει και όλες τις αρετές του


Διάβασε περισσότερα στο: Βλουτ: «Δεν είμαστε τόσο κακή ομάδα, εξαιρετικός ο Αφελάι» | gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.