Διακρίσεις για τον ΕΟΣ στο 23ο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Το περασμένο Σάββατο 28/2/15 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» το 23ο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης “Αθ. Λευκαδίτη” υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Σ Βόλου, καθώς και σεμινάριο στελεχών αγώνων (χαράκτες, βοηθοί χαράκτες, κριτές διαδρομής, στελέχη γραμματείας αγώνων).

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 18 σωματεία από όλη την Ελλάδα, και 120 αθλητές , που αγωνίστηκαν στο απαιτητικό αγώνισμα της δυσκολίας , στη μοναδική αναρριχητική πίστα αγωνιστικών προδιαγραφών , που υπάρχει πανελληνίως και αποτελεί κόσμημα αλλά και πόλο έλξης στην πόλη μας .Τον αγώνα παρακολούθησε πλήθος θεατών από όλη την Ελλάδα.

Ο Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ συμμετείχε με 12μελή ομάδα , όπου όλοι οι αθλητές του, μπήκαν στην τελική φάση των αγώνων και διακρίθηκαν , στην κατηγορία Προαγωνιστική Α, με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο ο αθλητής Αχιλλέας Χατζόπουλος και με χάλκινο μετάλλιο ο αθλητής Βασίλειος Γλιάτης . Αποτελέσματα τα οποία αποτελούν το επιστέγασμα της συστηματικής προπόνησης αλλά και της δυναμικής ανάπτυξης της Αγωνιστικής Αναρρίχησης στον Βόλο.

Αναλυτικότερα οι θέσεις και οι επιδόσεις των αθλητών που έλαβαν μέρος είναι οι εξής:

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.Α Αγόρια: ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1η θέση, ΓΛΙΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 3η θέση, ΤΣΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 5η θέση, ΚΑΡΑΜΑΝΙΩΛΑΣ ΙΩΝΑΣ 5η θέση, ΜΑΓΓΙΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 14η θέση.

ΠΡΟ.Α Κορίτσια: ΕΜΒΑΛΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ 12η θέση.

ΠΡΟ.ΒΑγόρια :ΚΑΡΑΜΑΝΙΩΛΑΣ ΧΑΡΗΣ 6η θέση.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ : ΓΛΙΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 4η θέση, ΘΕΟΤΟΚΟΓΛΟΥ ΟΡΕΣΤΗΣ 10η θέση ,ΝΙΦΟΡΟΣ ΛΑΜΠΗΣ 11η θέση.

ΠΑΙΔΕΣ: ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 5η θέση

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΗ ΜΑΡΙΑ 4η θέση

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΑΓΓΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καρκαλέτσης βραβεύτηκε από την Ε.Ο.Ο.Α (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης) , ως ο καλύτερος αθλητής στην κατηγορία παίδων για το 2014 ,μια διάκριση που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατακτά αθλητής του Ε.Ο.Σ Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.