Κινήσεις για προσωρινή διοίκηση

Η προσωρινή διοίκηση ώστε η ομάδα να οδηγηθεί σε Γενική Συνέλευση είναι η λύση για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού δεν προέκυψε τίποτα νεότερο και καινούριο από την ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου.

Αυτό που είπε στο τέλος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, δηλαδή να βρεθούν άτομα για την προσωρινή διοίκηση, είναι το μόνο που μπορεί να γίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή, την ώρα που αρκετά σενάρια «κυκλοφορούν» για τη διάδοχη κατάσταση, αλλά η ουσία είναι ότι κανένα από αυτά προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ή θεωρείται σοβαρό. Έτσι προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται στον Ολυμπιακό…

Άπαντες βρίσκονται στην αναμονή για τις διοικητικές εξελίξεις, την ώρα που οι παίκτες, ακόμα κι αυτοί που δένονται με συμβόλαιο, δείχνουν τάσεις φυγής από την ομάδα. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει διοικητική σταθερότητα, προβληματίζει έντονα ορισμένους ποδοσφαιριστές, που ούτως ή άλλως όμως κανένας από αυτούς δεν μπορεί να γνωρίζει ότι θα βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν.

Με κάποιους από αυτούς έχουν γίνει επαφές για να κλείσουν τα οφειλόμενα της περασμένης σεζόν, ώστε να γίνει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, αλλά από κει και πέρα δεν υπάρχει καμία άλλη εξέλιξη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.