Μαθαίνει αντίπαλο στο Κύπελλο, φιλικό σήμερα με τα Ψαχνά

Νέο φιλικό τεστ σήμερα το απόγευμα για την ερυθρόλευκη ομάδα, καθώς στις 18:30 αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Νεάπολης τον Ηρακλή Ψαχνών, ομάδα επίσης της Football League. Ωστόσο, το ενδιαφέρον, κυρίως των φιλάθλων, στρέφεται στην κλήρωση της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνει το μεσημέρι, στις 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα μάθει την ομάδα με την οποία θα ανοίξει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τριήμερο 28-29-30 Αυγούστου.

Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης συμμετέχουν μόνο οι ομάδες της Β’ Εθνικής, και για αυτό τον λόγο θα κληρωθούν 28 ομάδες της κατηγορίας για να ξεχωρίσουν οι 14. Η κλήρωση θα γίνει ανά όμιλο, δηλαδή θα προκύψουν επτά ζευγάρια ομάδων του Νότου και άλλα τόσα των αντίστοιχων του Βορρά. Βέβαια, πρώτα θα οριστούν οι ομάδες του κάθε ομίλου και στη συνέχεια θα γίνει η κλήρωση. Στη συνέχεια, οι 14 ομάδες της Football League που θα προκύψουν από το πρώτο γύρο θα κληρωθούν με τις 18 της Σούπερ Λίγκας και θα σχηματιστούν οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί βάσει γκρουπ δυναμικότητας.
• Στο πρώτο θα ενταχθούν οι οκτώ πρώτοι της περσινής Super League (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Εργοτέλης και Λεβαδειακός).
• Στο δεύτερο γκρουπ θα ενταχθούν οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες που έμειναν στην περσινή Super League (Παναιτωλικός, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλονή, Πανιώνιος, Πλατανιάς, Βέροια και Ξάνθη).
• Στο τρίτο γκρουπ θα ενταχθούν σίγουρα οι δύο ομάδες που προβιβάστηκαν φέτος στη Super League (Νίκη Βόλου, Κέρκυρα). Από κει και πέρα, θα συμπληρωθεί με όσες ομάδες της Football League καταφέρουν να προκριθούν.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.