Μόνο νίκη θέλει σήμερα η Νίκη

Στις 15:00 στο Μαρτίνο για την εμβόλιμη αγωνιστική της Γ' Εθνικής

Μονόδρομος η νίκη σήμερα στο γήπεδο του Μαρτίνου με αντίπαλο τον Οπούντιο για την ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου. Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής -στις 15:00 η σέντρα-, οι “κυανόλευκοι” δεν έχουν περιθώρια απώλειας βαθμών στην έδρα των ουραγών του ομίλου.

Μετά το 1-0 επί του Εθνικού Φιλιππιάδας, η Νίκη στοχεύει να κάνει ένα καλό σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων που θα την επαναφέρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης και το πρόγραμμα στη συνέχεια προσφέρεται για συνεχόμενες νίκες. Η σημερινή αναμέτρηση θεωρητικά είναι εύκολη, όμως οι “κυανόλευκοι” θα πρέπει να παλέψουν σκληρά για να κερδίσουν στο Μαρτίνο, κόντρα σε αντίπαλο που ξεκίνησε κάκιστα τη σεζόν αλλά έχει ιδιαίτερο κίνητρο και παίζει στην έδρα του. Ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος για πρώτη φορά είναι στην αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, ενώ εκτός έμειναν οι Νάκας, Πασκούλεφ, Αλεξανδρής, Αναστασίου.

Οι 19 ποδοσφαιριστές της αποστολής: Αποστολίδης, Βέργος, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κιπτίου, Κόλα, Κοτίτσας, Κρεββατάς, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Σταυράκης, Χολέβας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.