Γενικό κάλεσμα στον κόσμο από τον Κένταυρο Αγριάς στον τελικό ανόδου

Την Κυριακή 19/5 στις 15:00 ο Κένταυρος Αγριάς θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του ομίλου ΑΕΠ Πανόραμα και σε περίπτωση νίκης θα στεφθεί πρωταθλητής και θα πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία χάντμπολ ανδρών.

Σε ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο ο Κένταυρος Αγριάς αναφέρει:

“Ετοιμαστείτε για το παιχνίδι της χρονιάς!

Ημερομηνία: Κυριακή 19/05/2024

Ώρα: 15:00

Γήπεδο: ΕΑΚ Βόλου

Σε ένα μοναδικό παιχνίδι που κρίνει τα πάντα για τη φετινή χρονιά.

Ο νικητής θα στεφθεί πρωταθλητής κερδίζοντας την άνοδο στην Α2, ενώ ο ηττημένος θα βρεθεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα παραμείνει στη Β’ Εθνική.

Ετοιμαστείτε για μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα! Όλοι στο γήπεδο!

Ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και συγκεκριμένα του β’ ομίλου. Η ομάδα μας το μεσημέρι της Κυριακής (19/5) στις 15:00 θα υποδεχτεί στο ΕΑΚ του Βόλου την ΑΕΠ Πανόραμα και με νίκη θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Η ομάδα των Διονύση Κρατήρα και Νίκου Αναστασίου ζει το απόλυτο όνειρο της καθώς με ενδεχόμενη επιτυχία επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα κατακτήσει τον τίτλο καθώς και την απευθείας άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ο τεχνικός του Κενταύρου έχει φροντίσει, έτσι ώστε οι αθλητές του να μπουν με το «μαχαίρι στα δόντια» κόντρα στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα και να μην επαναπαυθούν ούτε λεπτό.

Σε περίπτωση νίκης, ο Κένταυρος θα πανηγυρίσει στο ΕΑΚ την κατάκτηση του τίτλου και για αυτό η διοίκηση του συλλόγου έχει κάνει γενικό κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας σε ένα από τα μεγαλύτερα ματς της ιστορίας της”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.