Νέοι αντίπαλοι για τις ομάδες της Μαγνησίας

Μπορεί τα μπαράζ ανόδου να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμη (αυτό θα συμβεί την Κυριακή), μπορεί η κατάσταση με τις δηλώσεις συμμετοχής να ξεκαθαρίσει στο τέλος καλοκαιριού, όπως και με τον καταρτισμό των ομίλων λίγο πριν τη κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος, ωστόσο υπάρχει μία εικόνα από τους πιθανούς αντιπάλους των τριών ομάδων της Μαγνησίας στο νέο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Βάσει του καταρτισμού του 2ου ομίλου τη σεζόν 2015-16 αναφορικά με τις Ενώσεις, για την επόμενη σεζόν έχουμε: τρεις ομάδες από τη Μαγνησία (Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Ρήγας Φεραίος), μία ομάδα από τη Λάρισα (Απόλλων), τέσσερις ομάδες από την Πιερία (Αχ. Νεοκαισάρειας, Διαγόρας Σεβαστής, Πιερικός, Πύδνα Κίτρους), μία ομάδα από τα Τρίκαλα (Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου), μία από την Άρτα (ΑΕ Καραϊσκάκης), μία από τη Θεσπρωτία (Θεσπρωτός), δύο από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας (Εθνικός Φιλιππιάδας, Τηλυκράτης Λευκάδας).
Από εκεί και πέρα, ενδεχομένως είναι η Αμβρακία Κωστακιών από την ΕΠΣ Άρτας εφόσον την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ φέρει ισοπαλία ή νικήσει τον Ναυπακτιακό Αστέρα (αλλιώς θα περάσει ως δεύτερος αυτός από τον 8ο όμιλο), ενώ ανάμεσα σε δύο ομίλους της νέας Γ’΄Εθνικής “παίζουν” Ιστιαία, Θήβα και ο Αστέρας Πετριτή που ανέβηκε κατηγορία και προέρχεται από την Κέρκυρα.
Όπως προαναφέραμε, είναι πολύ πρόωρο να γίνει οποιαδήποτε εκτίμηση για την τελική σύνθεση του ομίλου, τρεις μήνες πριν ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής και ενώ ακόμη δεν έχουν τελειώσει τα μπαράζ. Ωστόσο, κάποιοι αντίπαλοι για τους τρεις της Μαγνησίας είναι γνωστοί, με τα Τρίκαλα να έχουν ξανά έναν εκπρόσωπο, η Λάρισα από τρεις να πέφτει στον έναν, ενώ η Πιερία παρά την άνοδο του Αιγινιακού, παραμένει με τέσσερις συλλόγους στην τρίτη κατηγορία!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.