Ξάνθης: «Αν δεν γίνει τώρα το γήπεδο, θα περάσουν πολλά χρόνια χωρίς έργα»

Mετά την ανάρτηση του magnesiasports την Τρίτη για τη χρηματοδότηση των έργων του γηπέδου “Π. Μαγουλάς”, το θέμα που απασχολεί την “οικογένεια” της Νίκης Βόλου είναι από πού θα βρεθούν τα λεφτά για να γίνουν οι διορθωτικές παρεμβάσεις στην ιστορική έδρα των “κυανόλευκων”. Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Γιάννης Ξάνθης μίλησε σήμερα στο οπαδικό ραδιόφωνο της Νίκης για το θέμα κι ανέφερε: “Για να γίνουν τα έργα στο γήπεδο, είναι βασική προϋπόθεση να υπάρξουν άτομα που θα βοηθήσουν.

Ο κ. Φάτσης έκανε μία πρόταση να βοηθήσουν 20-30 οικογένειες της Ν. Ιωνίας όπου θα συνεισφέρουν και μετά θα αναφέρονται σε μια πλάκα τα ονόματά τους. Δεν ξέρουμε αν το εγχείρημα αυτό θα έχει ανταπόκριση, είναι μια σκέψη όμως. Υπάρχει και μία άλλη πρόταση να γίνει κάτι πιο οργανωμένο και μαζικό. Να υπάρξει μία επιτροπή που θα διαχειρίζεται χρήματα που θα μαζεύονται από κάποια άτομα κάθε μήνα. Βάζουμε χρήματα και φτιάχνουμε το γήπεδο, δεν υπάρχει επενδυτής αυτή τη στιγμή. Το γήπεδο είναι υπόθεση όλων μας, είναι γήπεδο της Νέας Ιωνίας”.

Και συμπλήρωσε: “Το πρόβλημα δεν είναι ο χρόνος αλλά να συμφωνήσουμε στο εγχείρημα.

Εάν συμφωνήσουμε επειδή έχουμε κάνει τις μελέτες, υπογράφουμε τα συμφωνητικά με τις εταιρείες και ξεκινάμε τα έργα. Ο κόσμος θα βλέπει ότι γίνεται έργο, ότι τα λεφτά του πιάνουν τόπο. Τα χρήματα τα βάζει ο κόσμος για τον εαυτό του, το γήπεδο, όχι για εμένα. Το γήπεδο είναι της Νέας Ιωνίας, εκεί θα παίξει το παιδί του, το εγγόνι του, ο ανιψιός του. Εάν δεν κάνουμε το γήπεδο τώρα και χάσουμε την ευκαιρία, θα περάσουν πολλά χρόνια μετά για να γίνει κάτι. Το γήπεδο δεν μπορεί να γίνει από λεφτά ενός ή δύο ατόμων. Το πρόβλημα δεν είναι στον τρόπο, αλλά στη διάθεση. Το γήπεδο είναι για την ακαδημία μας, να βγάλουμε τα παιδιά που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα τα επόμενα χρόνια”.

Τελειώνοντας ζήτησε από όσους έχουν προτάσεις, να μπούνε στο συμβούλιο της ερασιτεχνικής και “όχι να φεύγουν όταν δεν συμφωνούν, όχι απ’ έξω να κάνουν κριτική” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.