Οι παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού και της Λάρισας

Πολλοί παίκτες έχουν ακολουθήσει τη διαδρομή Ολυμπιακός Βόλου – Λάρισα ή και το αντίστροφο. Οι ποδοσφαιριστές όσο κι αν ξέρουν για την κόντρα μεταξύ των δυο ομάδων, όσο κι αν νιώθουν την εκρηκτική ατμόσφαιρα των ντέρμπι, όσο κι αν δένονται με μία ομάδα, είναι επαγγελματίες και δεν βάζουν «απαγορευτικό» στην καριέρα τους.
Έτσι και τώρα υπάρχει στη Λάρισα ο Θανάσης Πινδώνης, που πέρσι φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και θα βρει για τρίτη φορά φέτος την πρώην του ομάδα στον δρόμο του. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι σπάσνιο. Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δυο ομάδων.
Παναγιώτης Κατσιαρός ,Θανάσης Παλαιολόγος, Βαγγέλης Στουρνάρας, Δημήτρης Τσιάτσιος και Ιμπαχίμα Μπακαγιόκο είναι οι πιο πρόσφατοι.
Τις φανέλες των δύο θεσσαλικών ομάδων έχουν φορέσει κι άλλοι ποδοσφαιριστές όπως ο Δημήτρης Ζάμπας, ο Βαγγέλης Βουρούκος, ο Κώστας Σταματίου, ο Μιχάλης Ζιώγας, ο Βασίλης Σκούτας, ο Γιάνεζ Πάτε, ο Κώστας Τσαβαλιάς, ο Μιχάλης Ρακιτζόγλου, ο Βαγγέλης Λιαδέλης, ο Δημήτρης Πλιάγκας και ο Νίκος Καρκαλέτσης.
Επίσης αγωνίστηκαν και σε Βόλο και Λάρισα οι τερματοφύλακες: Αστέριος Θέμελης, Φώτης Kηπουρός, Βασίλης Nίτσικας, Σπύρος Χριστόπουλος, Μάκης Κουβεντάρης, Νίκος Αξούριστος, και Μιχάλης Tαμπάρας και οι ξένοι πέρα από τους Πάτε και Μπακαγιόκο, Βέλιμιρ Iβάνοβιτς, Γκόραν Πέρισιτς και Ντανιέλ Πόνσε.
Άλλοι παίκτες που αγωνίστηκαν τόσο στον Ολυμπιακό Βόλου όσο και στην ΑΕΛ στο παρελθόν είναι οι: Γιώργος Παπαντωνίου, Γιάννης Γκαμπέτας, Γιάννης Mαυρόπουλος, Δημήτρης Παππάς, Βασίλης Mπακογιάννης, Τόλης Δρακόπουλος, Δημήτρης Tσαπατώρης, Δημήτρης Nικολακούλης, Γιάννης Tσακμακίδης, Φώτης Kισκαμπάνης, Κώστας Tαξιάρχης, Χρήστος Bελετάνης, Βασίλης Φλώρος, Κώστας Μάγγος, Γιάννης Tσάγγαρης, Αλέξης Bεργώνης, Γιώργος Σαϊτιώτης, Μανώλης Λιαπάκης, Χρήστος Μελίσσης, Θάνος Δεινόπαπας, Περικλής Μπουσινάκης…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.