Κρατά την τύχη στα χέρια του ο Ολυμπιακός για τη δεύτερη θέση

Πέρασε «αλώβητος» το ρεπό και ξεκινά αντεπίθεση

Χωρίς να του δημιουργήσει βαθμολογικές συνέπειες, «έφυγε» το ρεπό για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να είδαν τη Λάρισα να τους «πιάνει» στη βαθμολογία, αλλά από την άλλη με δύο νίκες εναντίον της έχουν το προβάδισμα στην ισοβαθμία και δεν ανησύχησαν. Παράλληλα αυτό που τους χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι η Λαμία έχασε βαθμούς στην έδρα της από τον Ηρακλή και βγήκε και εναντίον της η απόφαση για το ματς με την Καρδίτσα. Έτσι βρίσκονται πλέον σε τριπλή ισοβαθμία, Ολυμπιακός, Λαμία και Λάρισα με τους ερυθρόλευκους να έχουν το πλεονέκτημα και να κρατούν πλέον στα δικά τους χέρια της δεύτερη θέση. Την ώρα που η ομάδα της Φθιώτιδας, δεν έχει κάνει και το ρεπό της και μετρά έναν αγώνα λιγότερο τις τελευταίες αγωνιστικές και η Λάρισα που την έχει κερδίσει δύο φορές ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα έχει τρία ντέρμπι μπροστά της.

Εκκρεμεί βέβαια η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τη Λαμία, αλλά μετά την απόρριψη του αιτήματος για τη δικαίωση του Μουμίν, στην ερυθρόλευκη ομάδα είναι σίγουροι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και στην απόφαση της τιμωρίας της ομάδας.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι έκαναν το ρεπό τους, φτάνοντας χωρίς κόπο στη δεύτερη θέση και παίρνοντας παράλληλα πολύτιμες ανάσες για τις τρεις τελευταίες «στροφές» του πρωταθλήματος. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές θέλουν να κάνουν την αντεπίθεση τους για την εδραίωση στη δεύτερη θέση και με το τρία στα τρία είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρουν.

Άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον αδύναμο Φωκικό την Κυριακή, που μπορεί ο Ολυμπιακός να μην φοβάται για τη νίκη αλλά από την άλλη, θέλει παράλληλα να έχει καλή παρουσία και να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις. Ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Εθνικό Γαζώρου και Καρδίτσα και όπως όλα δείχνουν εκεί θα κριθούν τα πάντα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου κατά του μπούλινγκ
Για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός Βόλου θα δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο. Και μάλιστα σε ένα μεγάλο ζήτημα που βρίσκεται στην επικαιρότητα και σκορπά τον φόβο και τον προβληματισμό σε μικρούς και μεγάλους. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν, σε μία πρωτοβουλία που είναι άξια συγχαρητηρίων, θα επισκεφτεί την Παρασκευή το πρωί στις 10, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου και μαζί με παιδοψυχολόγο θα μιλήσει στα παιδιά για τον σχολικό εκφοβισμό. Η παιδοψυχολόγος Ντένια Αλεξοπούλου θα μιλήσει στα παιδιά, παρουσία του παλιού ποδοσφαιριστή Θανάση Κωστούλα, του προπονητή της Κ20 αλλά και παικτών της ομάδας, που θα δείξουν στα παιδιά ότι είναι στο πλευρό τους.

Ο Ολυμπιακός για άλλη μια φορά στέλνει το μήνυμα του, οτι το ποδόσφαιρο δεν περιορίζεται μόνο στον αθλητισμό, αλλά μπορεί να παίξει και σημαντικό κοινωνικό ρόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.