«Καίγεται» για το τρίποντο με τον Πανσερραϊκό ο ΝΠΣ Βόλος

Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό σήμερα Σάββατο στις 20:00 (Cosmote Sport 3) για την έκτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, ματς που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών στο Πανθεσσαλικό, λόγω μη λειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας του σταδίου.
Ο Πανσερραϊκός έχει εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική τη σωτηρία του, επομένως το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για το τρίποντο, όντας έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και την Κηφισιά, η οποία ταυτόχρονα θα υποδέχεται στην Καισαριανή τον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα.

Μοναδική απουσία για τον ΝΠΣ Βόλος είναι αυτή του Ράσιτς, ενώ την αποστολή αποτελούν οι: Κόβατς, Κόστιτς, Αλχο, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Τάχατος, Λούνα, Κίτσος, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Χουάν Γκαρσία.
Ο Πανσερραϊκός δεν ανακοίνωσε αποστολή, αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει τόσο στις υπηρεσίες των Αυλωνίτη και Ουεντραόγκο, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και είναι τιμωρημένοι, όσο και του Μπέργκστρεμ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Από την άλλη, επιστρέφει ο Μορέιρα, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον ΠΑΣ.
Στις δύο φετινές συναντήσεις των δύο ομάδων, ο ΝΠΣ Βόλος είχε πάρει τη νίκη με 1-0 στο Πανθεσσαλικό με σκόρερ τον Μωραΐτη, με πέναλτι στο 54ο λεπτό, ενώ για τον δεύτερο γύρο, τον περασμένο Ιανουάριο στις Σέρρες, οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 2-2. Συνολικά, ΝΠΣ Βόλος και Πανσερραϊκός έχουν τεθεί αντιμέτωποι πέντε φορές στο παρελθόν, με τον ΝΠΣ Βόλος να έχει δύο νίκες, ενώ τρία μεταξύ τους ματς ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.
Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Μωϋσιάδης, Κόλλιας
Τέταρτος: Τσέτσιλας
VAR: Βεργέτης
AVAR: Σαμοΐλης.

Το σημερινό πρόγραμμα της

6ης μέρας των πλέι άουτ

Σάββατο 2/4
20:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ (Novasports Prime)
20:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος-Πανσερραϊκός (Cosmote Sport 3)
20:00 «Μιχάλης Κρητικόπουλος», Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 2)
20:00 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός-Ατρόμητος (Cosmote Sport 4)

Η βαθμολογία: Πανσερραϊκός 35, Αστέρας Τρίπολης 34, Ατρόμητος 34, ΟΦΗ 34, Παναιτωλικός 30, ΝΠΣ Βόλος 29, Κηφισιά 28, ΠΑΣ Γιάννενα 19.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.