Παύλος Πάνος: Ούτε για αστείο συγχώνευση με την Α.Ε. Διμηνίου

Κατηγορηματικός σε ότι αφορά στα σενάρια που θέλουν την ΑΕ Διμηνίου να εμπλέκεται στα σενάρια συνένωσης η απορρόφησης ή εξαγοράς του ΑΦΜ από τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν Πρόεδρος της ομάδας και Βολιώτης επιχειρηματίας κ. Παύλος Πάνος.

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Μακρίδη, στον Blue Star fm, o ο κ. Πάνος ανέφερε ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή αλλά ούτε και πρόκειται να γίνει καθώς η ΑΕ Διμηνίου δεν θέλει να εμπλακεί σε μια τέτοια υπόθεση.

Τουναντίον, θεωρεί ότι το σενάριο εξαγοράς ΑΦΜ ομάδας της ΕΠΣΘ από τον Ολυμπιακό Βόλου θα αποτελέσει την ταφόπλακα για το τοπικό ποδόσφαιρο και σε ότι αφορά την ομάδα του θα σημάνει και την απόσυρση της από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΘ.

Ο κ. Πάνος ανέφερε επίσης τα εξής:

“Στο Διμήνι ξεκινήσαμε κάτι πολύ υγιές. Διώξαμε ανθρώπους που πληρωνόντουσαν, κάνουν δουλειά, είναι το αποτέλεσμα που έχουμε φτάσει τώρα. Δεν επιδιώκουμε κάτι. δεν είμαστε υπέρ ομάδα, έχουμε τον πήχη ψηλά, αλλά ως οικογένεια. Aν έρθει οτιδήποτε, καλώς να ρωτήσει. Το σενάριο, να ανέβουμε, να παραιτηθώ εγώ, είναι χαζό. Είναι δυνατόν να ανέβουμε και εγκαταλείψω; Ούτε έχω μιλήσω, ούτε πρόκειται να μιλήσω, ποτέ.”

Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω από το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου, και πέρα από την δημόσια τοποθέτηση του προέδρου, Παύλου Πάνου, ανακοίνωση εξέδωσε σχετικά και η ομάδα της ΑΕ Διμηνίου. Η ανακοίνωση της ΑΕ Διμηνίου αναφέρει τα εξής:

“Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε δέκτες φημών σχετικά με κάποιον VOLOS FC, με συγχωνεύσεις και άλλα τέτοια φαντάσματα. Θεωρήσαμε πως όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο του αστείου και για αυτό δεν τοποθετηθήκαμε σχετικά με αυτό. Σήμερα όμως βρεθήκαμε προ εκπλήξεως όταν σε site διαβάσαμε πως όχι μόνο θα γίνουμε VOLOS FC αλλά και πως μόνο από αυτοκτονία θα χάσουμε την άνοδο. Πράγματα αστεία για εμάς, αλλά από την στιγμή που έστω και ένας άνθρωπος τα πιστεύει πρέπει να αποδείξουμε πως “δεν είμαστε ελέφαντες”. Κατηγορηματικά λοιπόν δηλώνουμε πως ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν τέτοια δημοσιεύματα. Η ΑΕ Διμηνίου ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ομάδα του Διμηνίου και μόνο.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.