Πρέκας: «Σταθερά βήματα σε όλα τα επίπεδα»

Ο Λάμπρος Πρέκας θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Βολιώτης τεχνικός θα οδηγήσει την ανδρική ομάδα μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣKΑΘ και όπως είπε στο magnesiasports, πάντα ο στόχος για τον Ολυμπιακό είναι πρωταγωνιστικός. Εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να παραμείνει, ενώ τόνισε ότι κοινή φιλοσοφία της διοίκησης και δική του, είναι η ομάδα να κάνει σταθερά βήματα σε όλα τα επίπεδα.

Για το γεγονός ότι προτίμησε να μείνει στον Ολυμπιακό Βόλου και απέρριψε άλλες προτάσεις: «Θέλω να συνεχίσω τη δουλειά που έκανα την προηγούμενη χρονιά. Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Ολυμπιακό, αλλά το σημαντικότερο που με έκανε να θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό, είναι ότι ξεκίνησα μία δουλειά εδώ και ένα χρόνο και δεν ήθελα να την αφήσω στη μέση. Άλλωστε η συμφωνία που είχαμε κάνει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Νίκο Τσεκούρα, δεν ήταν για έναν χρόνο, αλλά με ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για την ομάδα».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Δεν έχουμε δει τη δυναμική των άλλων ομάδων πώς θα είναι. Υπάρχει πολύ χρόνος. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα πρωταγωνιστικός. Σίγουρα θέλουμε κάτι καλύτερο για την επόμενη χρονιά. Γι αυτό πήραμε κι αυτά τα παιδιά και συν αυτούς που κρατήσαμε από το ρόστερ, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο. Να συνεχίσουμε σε σωστές βάσεις. Κρατήσαμε τον βασικό κορμό, κάναμε κάποιες προσθήκες και κοιτάμε το μέλλον. Ότι κάνουμε είναι σε σταθερά βήματα. Κάναμε μία καλή προσπάθεια πέρυσι, θα προσπαθήσουμε και φέτος. Σταθερά βήματα σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα όταν θα είναι έτοιμη να αλλάξει κατηγορία να είναι έτοιμη σε όλα τα επίπεδα. Ξέρουμε καλά τι κάνουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.