Φιλικό με Παναθηναϊκό θέλει να κλείσει ο Ρήγας Φεραίος!

Προσπάθειες για να κλείσει σπουδαίο φιλικό με τον Παναθηναϊκό κάνει ο Ρήγας Φεραίος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα mikriliga.com! Η κυανόλευκη ομάδα ψάχνει να κάνει το «μπαμ» στα φιλικά της, θέλοντας να φέρει τον Παναθηναϊκό στο Βελεστίνο με πιθανή ημερομηνία στις 7 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι τα φιλικά αρχίζουν το Σάββατο 2/8 με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, ακολουθούν αγώνες με Ηρακλή Βόλου στις 6/8, Πύρασο στις 10/8, Δήμητρα στις 13/8, ΑΕ Ερμιονίδας της Football League στις 17/8 (όλα τα προαναφερθέντα παιχνίδια στο Βελεστίνο), το μεγάλο φιλικό στα Χάνια με την ΑΕΚ στις 20/8, ενώ τα άλλα τρία προγραμματισθέντα φιλικά είναι στον Αλμυρό στις 24/8, στη Ν. Αγχίαλο με Πύρασο στις 30/8 και με Σαρακηνό στις 3/9 στο Βελεστίνο.

Ενίσχυση με Μαλάκο και Τζιόλη

Ενίσχυση από το γειτονικό νομό για τον Ρήγα Φεραίο, καθώς απέκτησε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν σε ομάδες της Λάρισας. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου του Βελεστίνου αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του 27χρονου επιθετικού Ζήση Μαλάκου που αγωνίζονταν στο Μαχητή Τερψιθέας και του 20άχρονο αμυντικού Φίλιππου Τζιόλη από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Eιδικά ο Μαλάκος έχει τη φήμη του δεινού σκόρερ και αγωνίστηκε με επιτυχία και πολλά γκολ στο ενεργητικό του σε διάφορες ομάδες τα τελευταία χρόνια όπως Δωτιέα, Δόξα Αργυροπουλίου, Μαχητή, ενώ ενδιαφέρον έδειξαν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους αρκετοί σύλλογοι της Λάρισας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.