«Όλα ή τίποτα» σήμερα στο ΕΑΚ

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του

Μόνο τη νίκη θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Ηρακλή ώστε να συνεχίσουν τα πλέι οφ να έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους “ερυθρόλευκους”. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλο ποντάρει στη βοήθεια του κόσμου. Σέντρα στις 18:00 στο ΕΑΚ, τηλεοπτική μετάδοση από το OTE tv.

Μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού Βόλου στη Ριζούπολη στην πρεμιέρα των πλέι οφ και τη νίκη του Ηρακλή επί της ΑΕΚ, η διαφορά από τη δυάδα που οδηγεί στην παραπάνω κατηγορία αυξήθηκε στους εννιά βαθμούς για τη βολιώτικη ομάδα. Εάν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για κάτι καλύτερο, θα πρέπει σήμερα να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να εκμεταλλευτούν την κόπωση των παικτών του “Γηραιού” από τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης, την απουσία του …κινητήριου μοχλού στη μεσαία γραμμή Ρομάνο και τον ενθουσιασμό που πηγάζει από το γεγονός ότι θα αγωνιστούν μπροστά στον κόσμο τους.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι Θέος, Ρόκας, Μπεριάν, αλλά εκτός λόγω τραυματισμού της τελευταίας στιγμής ο Νικολιάς. Οι παίκτες στους οποίους υπολογίζει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι οι: Ρίζος, Κολίτσι, Ζέρης, Μπουτζίκος, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Ιντζίδης, Μπάρμπας, Ρόκας, Μακρυδημήτρης, Κυζιρίδης, Τριανταφυλλάκος, Θέος, Μπεριάν, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Μπαλντοβαλίεφ.

Από την άλλη, ο Ηρακλής στοχεύει στη νίκη που θα …τελειώσει πρόωρα από τη δεύτερη αγωνιστική την υπόθεση της ανόδου. Οι «κυανόλευκοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον τιμωρημένο Ρομάνο και τον τραυματία Στάμου. Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου, που προτίμησε να τους πάρει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές μαζί του.

Αναλυτικά οι 21 «εκλεκτοί»: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Λαδάς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Ρουγκάλας, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Σιατραβάνης, Αγγελούδης, Κάσσος, Τσιλιγκίρης, Τσιλιανίδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.