Οι κυριακάτικοι διαιτητές για Νίκη και Ολυμπιακό

Ορίστηκαν οι διαιτητές για Νίκη και Ολυμπιακό για τις κυριακάτικες αναμετρήσεις με Ολυμπιακό Β’ και Απόλλωνα Λάρισας, αντίστοιχα. Και οι δύο βολιώτικες ομάδες θα δώσουν τα παιχνίδια τους εκτός έδρας και την ΕΠΟ να ανακοινώνει τους διαιτητικούς ορισμούς. Στο παιχνίδι της Νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. Β’, διαιτητής ορίστηκε ο Ελευθέριος Κατόπης από τη Σάμο, Α’ Βοηθός ο Νικόλαος Τοροσιάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ από τον ίδιο Σύνδεσμο είναι και ο Β’ Βοηθός, ο Ανάργυρος Νταβέλας. Τέταρτος ορίστηκε ο Μιχαήλ Ματσούκας από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας, ενώ παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Βασσάλος από τον Σύνδεσμο Χανίων.
Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτριος Ψυχούλας, από τον Σύνδεσμο Βοιωτίας, με τους βοηθούς Λεωνίδα Δελή και Δημήτριο Φίλο από τον ίδιο Σύνδεσμο. Τέταρτος ορίστηκε ο Θεόδωρος Πουλόπουλος από τον Πειραιά και παρατηρητής ο Ματθαίος Κοφίτσας από την Καρδίτσα.

Τέταρτοι διαιτητές από την ΕΠΣ Θεσσαλίας
Στους ορισμούς της 16ης αγωνιστικής συμπεριλήφθηκαν και οι Στέφανος-Βάιος Καλατζής και Δημήτριος Θεοχάρης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας ως τέταρτοι. Ο μεν πρώτος ορίστηκε στο σαββατιάτικος ντέρμπι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ Β’, ο δε δεύτερος στο παιχνίδι Κηφισιά-ΑΕΚ Β’.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.