Με τη Σερβία θα «μονομαχήσει» η Ελλάδα για μια θέση στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

Το εμπόδιο της Σερβίας θα πρέπει να ξεπεράσει η Ελλάδα για να βρεθεί στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Ούρος Στεβάνοβιτς νίκησε την Ιταλία με 15-14, μετά τη διαδικασία των πέναλτι (καν. αγ. 11-11) και θα αντιμετωπίσει την Εθνική μας ομάδα στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη (22/07) στις 11:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Οι Σέρβοι πήραν από νωρίς προβάδισμα δυο τερμάτων (2-0) και παρά την ανατροπή που έκανε η Ιταλία, ο Στραχίνια Ράσοβιτς με δυο γκολ έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του με 5-4. Η γειτονική χώρα έκανε το 6-5 με τους Ντι Σόμα και Πρεσούτι, σε ένα παιχνίδι με συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ.

Ο Ντι Φούλβιο σημείωσε το 11-10 στον παίκτη παραπάνω, ωστόσο, ο Νεμάνια Ούμποβιτς με γκολ από τα 2μ. έφερε το ματς σε απόλυτη ισορροπία και το οδήγησε στα πέναλτι (11-11).

Οι Ντι Σόμα και Ραντούλοβιτς αστόχησαν στο 2ο πέναλτι για Ιταλία και Σερβία αντίστοιχα, ο Νταμόντε έχασε το 5ο ιταλικό πέναλτι και ο Στραχίνια Ράσοβιτς σφράγισε την τεράστια πρόκριση των Σέρβων.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 4-4, 2-2.

Τα πέναλτι: 3-4

Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 4, Νταμόντε, Μαρτσιάλι, Φοντέλι 1, Κανέλα 2, Βελότο 1, Ετσενίκε, Πρεσούτι 2, Μπρούνι 2, Ντι Σόμα 2, Ντόλτσε, Νικόζια.

Σερβία (Ούρος Στεβάνοβιτς): Μίσοβιτς, Ραντούλοβιτς, Στραχίνια Ράσοβιτς 5, Ραντζέλοβιτς, Λάζιτς 1, Μιλόγιεβιτς, Ντράσοβιτς 2, Γιάκσιτς 3, Γιάνκοβιτς, Ούμποβιτς 1, Βούτσινιτς 2, Μαρτίνοβιτς 1, Μίτροβιτς.

sportfm.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.