Σώθηκε ο ΝΠΣ Βόλος

Οι παίκτες του ΝΠΣ Βόλος πανηγυρίζουν το μοναδικό γκολ επί του Πανσερραϊκού
Νικώντας 1-0 τον Ατρόμητο, πήγε στο +4 από την Κηφισιά, που έχασε 2-3 από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Οριστική σωτηρία για τον ΝΠΣ Βόλος, που νικώντας με 1-0 τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό, τη στιγμή που η Κηφισιά έχασε με 2-3 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, πήγε στο +4 μία αγωνιστική πριν το τέλος των πλέι άουτ από την αθηναϊκή ομάδα, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή του μετά το τέλος της 6ης μέρας του μίνι πρωταθλήματος.

Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν στο 6’, με τον Κόβατς να αποκρούει δύσκολα στη δεξιά του γωνία την κεφαλιά του Άλεξιτς στο δεύτερο δοκάρι μετά τη σέντρα του Γούλερι από τα δεξιά. Γενικότερα ο ΝΠΣ Βόλος στο πρώτο μέρος δεν ήταν απειλητικός και οι όποιες λίγες τελικές ήταν εύκολη λεία για τον 19χρονο γκολκίπερ Τσομπανίδη, ενώ αντίθετα ο Πανσερραϊκός, αξιοποιώντας τους κενούς χώρους, φάνηκε πιο επικίνδυνος και καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού, χωρίς πάντως μετά το 6’ να κάνει άλλη μεγάλη φάση.

Ο ΝΠΣ Βόλος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 56’ με πέναλτι που δόθηκε για χέρι του Πεταυράκη σε κεφαλιά του Κόμπα, απόφαση στην οποία επέμεινε ο Ζαμπαλάς και μετά από εξέταση της φάσης στο VAR. Τέσσερα λεπτά μετά την αυστηρή υπόδειξη, για την οποία χειροκρότησε ειρωνικά ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Χουάν Γκαρσία σκόραρε και το 1-0 έμεινε μέχρι τη λήξη.

Να σημειωθεί ότι στο 97’ ο Οικονόμου αποβλήθηκε και ο Πανσερραϊκός τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες.

ΝΠΣ Βόλος (Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς (77’ Τσοκάνης), Γκλάβτσιτς (46’ Τρουιγιέ), Κόμπα (86’ Μύγας), Μπερτόγλιο (68’ Μωραΐτης), Ασεχνούν, Χουάν Γκαρσία.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Τσομπανίδης, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Πηλέας (80’ Σοφιανός), Πεταυράκης, Στάικος (80’ Οικονόμου), Μορέιρα, Γούλερι (74’ Μούργος), Τόμας (46’ Χατζηστραβός), Ουάρντα (88’ Μασκανάκης), Άλεξιτς.

Αποτελέσματα και σκόρερ (6η πλέι οφ)

Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα 2-3

(26’ Νίνης, 82’ πεν. Οζέγκοβιτς-36’, 90+3’ Ροσέρο, 74’ Μπεγκάλα)

ΝΠΣ Βόλος-Πανσερραϊκός 1-0

(56’ πεν. Χουάν Γκαρσία)

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 1-1

(12’ Αλάγκμπε-54’ Γκρόζντανιτς αυτογκόλ)

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-0

(53’ Ταμπίτζε)

Η βαθμολογία: ΟΦΗ 35, Αστέρας Τρίπολης 35, Πανσερραϊκός 35, Aτρόμητος 34,  Παναιτωλικός 33, ΝΠΣ Βόλος 32, Κηφισιά 28, ΠΑΣ Γιάννενα 22.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.