46 χρόνια μετά φιλοξενεί τον Καμπανιακό

Για το πρώτο εντός έδρας τρίποντο αγωνίζεται η Νίκη τη Δευτέρα
Η Νίκη τη Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό θέλει το τρίποντο με την ομάδα της Χαλάστρας

Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε η Νίκη 46 χρόνια, τέσσερις μήνες και 25 μέρες μετά να φιλοξενεί και πάλι στον Βόλο τον Καμπανιακό Χαλάστρας, με το μεταξύ τους παιχνίδι να γίνεται μεθαύριο Δευτέρα στις 15.00 στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Super League 2.

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στις 5 Ιουνίου του 1977 με τη Νίκη να κερδίζει στο Παντελής Μαγουλάς με 5-0 για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ασφαλώς και θέλει να δώσει συνέχεια στο διπλό της περασμένης εβδομάδας με τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο, όπου πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς και σημείωσε τα πρώτα της γκολ, φεύγοντας με το υπέρ της 1-3.

Η ψυχολογία είναι καλή και παρά το γεγονός ότι η έδρα του αγώνα πέρασε πάλι από χίλια κύματα με ευθύνη της εκδικητικής Δημοτικής Αρχής Βόλου, τελικά το ματς θα γίνει τη Δευτέρα (30/10) στο Πανθεσσαλικό.

Όπως όλα δείχνουν, μοναδικός απών θα είναι και πάλι ο Στίκας, ο οποίος θα εκτίσει την τρίτη από τις τέσσερις αγωνιστικές, με τις οποίες είναι τιμωρημένος από την κόκκινη που δέχτηκε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Η Νίκη είναι το μεγάλο φαβορί, ενώ τη δεδομένη στιγμή ισοβαθμεί με τον Καμπανιακό, με τις δύο ομάδες, που έχουν δώσει αμφότερες τρεις αγώνες, να έχουν ισάριθμους πόντους.

Θυμίζουμε ότι στις 9/9/23 στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης η Νίκη έπαιξε φιλικό με τον Καμπανιακό, κερδίζοντάς τον με 1-3.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.