4Ο ΖΑΓΟΡΑΘΛΟΝ-Ένας αγώνας δρόμου, τοπίου και πολιτισμού

Την Κυριακή 18 Ιουνίου στη Ζαγορά Πηλίου

0 Αθλητικός Όμιλος Ζαγοράς «Κένταυρος» διοργανώνει το 4° ΖΑΓΟΡΑΘΛΟΝ την Κυριακή 18 Ιουνίου στην Ζαγορά Πηλίου, με τους διοργανωτές να τονίζουν ότι πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου στις πολιτιστικές διαδρομές της Ζαγοράς.

Το ΖΑΓΟΡΑΘΛΟΝ απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, αλλά και σε ενήλικες. Η συνολική διαδρομή θα είναι αποστάσεως 5 χιλιομέτρων και θα εξυπηρετεί τρεις κατηγορίες (ΟΡΕΝ-ΜΙΝΙ-SUPER ΜΙΝΙ) συμμετεχόντων ανάλογα με την ηλικία (οι μικρότερες ηλικίες θα αγωνιστούν σε μικρότερες διαδρομές).

Επιπλέον, στο πλαίσιο του ΖΑΓΟΡΑΘΛΟΝ θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 17 Ιουνίου, το βιωματικό παιχνίδι ZAGORAPPLE, ένα παιχνίδι στρατηγικής, όπου οι συμμετέχοντες (μικροί και μεγάλοι) καλούνται να χωριστούν σε ομάδες 5 ατόμων, να διεκπεραιώσουν τις αποστολές τους και να συλλέξουν τους απαραίτητους πόντους. Η νικήτρια ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο είναι αυτή που θα τερματίσει πρώτη έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία όλους τους στόχους.

Το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

Σάββατο 17 Ιουνίου

18:00: Δημαρχείο Ζαγοράς, έναρξη Ζagorapple. Οι δηλώσεις των ομάδων γίνονται στα τηλέφωνα 6983012663 & 6977757671 μέχρι 11 Ιουνίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

22:00: Cocktail Party (22:00)

Κυριακή 18 Ιουνίου

10:00: Προσέλευση Δρομέων

11:00: Έναρξη αγώνα

13:00: Απονομές και βραβεύσεις του ΖΑΓΟΡΑΘΛΟΝ και της νικήτριας ομάδας του ZAGORAPPLE.

Ως τόπος συναντήσεων και εκδηλώσεων έχει οριστεί η κεντρική πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Το κόστος συμμετοχής είναι 2 ευρώ για άτομα κάτω των 16 ετών και 3 ευρώ για μεγαλύτερης ηλικίας, και καταβάλλεται πριν την έναρξη του αγώνα στο εξυπηρετούμενο σημείο στην κεντρική πλατεία Αγίου Γεωργίου.  Δεκτές θα γίνονται και οι επί τόπου δηλώσεις στην κεντρική πλατεία του Αγίου Γεωργίου αυστηρώς μέχρι τις 10:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αναζητήσουν πληροφορίες στο τηλ: 6947424474

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.