Ήττα για τον Διαγόρα στο ντεμπούτο Αρσένου με 0-1 από τον Δία Δίου

Πηγή φωτογραφίας: mousikovagoni.gr

Ο Στέλιος Αρσένος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Διαγόρα Στεφανοβικείου, ωστόσο δεν κατάφερε να το συνδυάσει με νίκη, καθώς η νέα του ομάδα γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ομάδα του Δία Δίου.

Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα και στο 4ο λεπτό ο Κυριάκος εκτέλεσε το φάουλ στέλνοντας την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπλέντι βγήκε απέναντι στον Ζωγράφο και βρήκε δίχτυα, ωστόσο το τέρμα αυτό δε μέτρησε, καθώς ο παίκτης των γηπεδούχων υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 38′ ο Μανίκας έγινε κάτοχος της μπάλας και πλάσαρε τον Πρίφτη, ο οποίος απέκρουσε και την έστειλε στο δοκάρι, όμως ο Παναγιωτίδης ήταν στην κατάλληλη θέση για να κάνει το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 59′ ο Μπλέντι έβγαλε τη σέντρα προς τον Ζιάκα, που έκανε το εντυπωσιακό εναέριο σουτ, με τον Ζωγράφο να διώχνει, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σπαθής σούταρε για να αποκρούσει και πάλι ο τερματοφύλακας του Δία.
Στο 80ο λεπτό καταγράφηκε νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Καραμπούζη να σουτάρει και την μπάλα να απομακρύνεται από τους αμυνόμενους, ενώ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Μπλέντι έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Ζωγράφος και πάλι ενήργησε θετικά και μπλόκαρε.

Διαγόρας Στεφανοβικείου: Πρίφτης, Καραμπούζης, Βουραζέρης (81′ Καλύβας), Σπαθής, Σπ. Καραπλιάγκος, Καλλιακούδας (65’Αλαμάνης), Ζιάκας, Κυριάκος, Μπλέντι, Κουβελάς.

Δίας Δίου: Ζωγράφος, Παναγιωτίδης Γ. (62′ Καλαμπάκας), Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Παπαστεργίου, Τοπαλίδης, Καραθάνος, (46′ Μαυρίδης), Καλουσίδης, Παναγιωτίδης Α.(90′ Σαφέτης), Μανίκας (83′ Μπακούρας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.