Α.Σ. Ολυμπιακός Β. 1937: “Επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις Ερασιτέχνη-ΠΑΕ”

Για τη συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου μεταξύ των Διοικήσεων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και της ΠΑΕ αναφέρεται ανακοίνωση που εκδόθηκε, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις σχέσεις ανάμεσά τους, ενώ γίνεται λόγος για επιβεβαίωση του άριστου κλίματος που υπάρχει. Αναλυτικά:

“Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στα νέα γραφεία του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 που βρίσκονται στην οδό Λαχανά 38 και με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των διαδικασιών σύστασης της νέας ΠΑΕ και της έναρξης του πρωταθλήματος της FOOTBALL  LEAGUE συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη με  την Διοίκηση και το τεχνικό διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας που φέρει το όνομα, το σήμα, τα χρώματα και την ιστορία του ένδοξου Συλλόγου μας.

Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε το άριστο κλίμα που επικρατεί στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ που αναπόσπαστο κομμάτι του είναι και η Ποδοσφαιρική Ομάδα.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις σχέσεις Ερασιτέχνη και Ποδοσφαιρικής Ανωνύμου Εταιρείας και επιβεβαιώθηκε  το οικογενειακό πνεύμα στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Από την πλευρά του Ερασιτέχνη τονίστηκε για ακόμη μία φορά ότι θα είναι στο πλευρό της διοίκησης της ΠΑΕ στον αγώνα που κάνει για την ανάδειξη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ σε μία υγιή και ανταγωνιστική ποδοσφαιρική εταιρεία που θα έχει πρωταγωνιστική αγωνιστική παρουσία στις Επαγγελματικές Κατηγορίες και από την πλευρά της ΠΑΕ δόθηκε η διαβεβαίωση για την στήριξη του Ερασιτέχνη με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Με την ευκαιρία αυτή η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καλεί τα όλα τα μέλη του, τους φίλους και τους χιλιάδες οπαδούς του Συλλόγου μας να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους και με κάθε δυνατό τρόπο το νέο ξεκίνημα που πραγματοποιείται στην FOOTBALL LEAGUE.

Αγοράζουμε όλοι ένα εισιτήριο διαρκείας!

Δίνουμε το παρών μας σε όλους τους αγώνες!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.