Α2 ΒΟΛΕΪ : Ήττα για την Αργώ από Φοίνικα

Ήττα στο τάι μπρέικ γνώρισε η Αργώ καθώς η Βολιώτικη γυναικεία ομάδα βόλεϊ παρότι απέδωσε καλά και άγγιξε την ανατροπή έχασε το ματς. Συγκλονιστική και για γερά νεύρα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση μεταξύ ΑΣ ΑΡΓΩ και ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, για την 3η αγωνιστική της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών. Το τέλος του αγώνα βρήκε νικήτρια την ομάδα του Έβρου με 3-2 σετ, ύστερα από δυόμισι ώρες και πολλές ανατροπές στο σκορ. Στο 1ο σετ “μαραθώνιο”, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης κατάφερε να αιφνιδιάσει και πάρει σημαντικό προβάδισμα μέχρι και 8 πόντων, όταν τα κορίτσια της Άργους έβγαλαν αντίδραση και έφεραν το σκορ στα ίσα και μάλιστα να προηγηθούν 26-25. Στη συνέχεια η ΑΡΓΩ είχε την ευκαιρία να κατακτήσει το σετ με τέσσερα διαδοχικά setball, αλλά με τέσσερα χαμένα σέρβις από πλευρά της, ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ έκανε το 1-0. Στα επόμενα 2 σετ η ΑΡΓΩ έδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα και με αποτελεσματικότητα στο σέρβις και στην επίθεση, έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 2-1. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί , ότι στο ξεκίνημα του 3ου σετ η βολιώτικη ομάδα, έχασε τη βασική της πασαδόρο Μαριλένα Αγγέλη και την κεντρική Ελίνα Γερολυμάτου , οι οποίες τραυματίστηκαν ύστερα από σύγκρουση μεταξύ τους και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Στο 4ο σετ είχαμε και πάλι “αλλαγή σκηνικού”, με τον ΦΟΙΝΙΚΑ να διατηρεί το αρχικό προβάδισμα που πήρε μέχρι το τέλος και να ισοφαρίζει σε 2-2. Όλα λοιπόν κρίθηκαν στο τάϊ μπρέϊκ , που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, η οποία έκανε τα λιγότερα λάθη και πήρε πολύτιμη νίκη με 3-2. Γενικά ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, στο οποίο παίχθηκε βόλεϊ υψηλού επιπέδου, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος.

Τα σετ: 29-31, 25-18,25-16,22-25,11-15

Διαιτητές του αγώνα: Ο κύριος Παρασκευάς Θεόδωρος και οι κυρίες Σκορδαρά Αικατερίνη και Μανουσογιωργάκη Αικατερίνη.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος Ε, Φουρκιώτης Κ) Τάσσου Α , Κασιούρα Χ (1π) , Κασιούρα Β (17π),Prokudina Polina (31π) , Αγγέλη Μαρ (1π) , Γερολυμάτου Ε (6π) , Ξάνθη Π (6π), Τζιοβάρα Π, Μαστρογιάννη Ασημ(5π), Φράγκου Δ (4π), Πόλη Βικτ (9π), Σουντουλουμάκη Αγγ (3π), Χουτζοπούλου Κυρ.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Τσουλκανάκης Δ) Μαρκούλη Δεσπ, Αρχιμανδρίτη Έιρ,Ζάϊκου Λ, Ανδρεάδη Αρτ, Βούλγαρη Β,Κοντογιάννογλου Γ, Οικονομίδου Θ, Διαμαντή Μ, Παπαβασιλείου Ν, Molla A, Μάρτση Β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡ. 2-3

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-3

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡ.-ΜΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑ 0-3

ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ 3-0

ΓΣΓ ΝΙΚΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-2

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (13/11/2022)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΜΑΣ Νέα Γενεά 9β

ΦΓΣ Πρέβεζας 9β

Φοίνικας Αλεξ. 7β

ΕΑ Λαρίσης 6β

ΟΠΑΘ Περσέας 6β

ΓΣΓ Νίκη 5β

ΠΑΣ Γιάννινα 4β

ΑΣ Γιάννενα 3β (2 αγώνες)

ΕΟ Σταυρούπολης 1β

ΑΣ Αργώ Βόλου 1β

ΦΣ Λαρισαϊκός 0β

ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας 0β (2 αγώνες) Δείτε λιγότερα

*Για την Αργώ η ομάδα νεανίδων αγωνίζεται σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου στη Λάρισα, κόντρα στην αντίστοιχη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ και με στόχο να διατηρήσει το αήττητο που έχει μέχρι σήμερα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης στις 4 το απόγευμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.