Αφοσιωμένος στην προετοιμασία ο Ολυμπιακός Βόλου

Η σκέψη των «ερυθρόλευκων» αποκλειστικά στην πρεμιέρα της SL2

Κύπελλο δεν έχει ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά τον αποκλεισμό του νωρίς νωρίς από τον Αχέροντα Καναλακίου, οπότε και οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Βαζάκα έχουν αφοσιωθεί στην προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα, με το πρόγραμμα να είναι ήδη βαρύ από την αρχή και όλοι να καλούνται να είναι έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό.

Η αρχή γίνεται λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή στις Σέρρες, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό, επιδιώκοντας να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του, όντας πλήρης πλέον αφού λύθηκε και το πρόβλημα με τα δελτία που είχαν ανακληθεί. Είναι δεδομένο εξάλλου ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Βαζάκας έχει κάνει ήδη την απαραίτητη «κατασκοπεία» από την πλευρά του και συνεχίζει, μιας και ο ερχόμενος αντίπαλος της ομάδας του έχει σήμερα αγώνα κυπέλλου στο πρόγραμμά του, αντιμετωπίζοντας τον ΝΠΣ Βόλος για την πέμπτη φάση της διοργάνωσης. Οπότε, κάνει και τις ανάλογες σημειώσεις, για να προσθέσει και τα τελευταία στοιχεία στην προετοιμασία για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής.

Βέβαια, ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας περιμένει να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Θωμά Γραικού και Ρίτσι Κιτόκο, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, με τον Κονγκολέζο με βελγικό διαβατήριο να ταλαιπωρείται ακόμη από το φιλικό παιχνίδι με τη Ρόδο στο νησί των Ιπποτών στις αρχές Οκτωβρίου. Άλλωστε, ο Κιτόκο μόλις τις προηγούμενες ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα από το Βέλγιο όπου βρισκόταν, περιμένοντας τις εξελίξεις στο θέμα με τα ανακληθέντα δελτία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα Τετάρτη οι προπονήσεις του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Σαρακηνού.

Βαρύ πρόγραμμα…

Όπως προαναφέραμε από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκινάει πέφτοντας στα… βαθιά, μιας και ο Πανσερραϊκός έχει ήδη επίσημα παιχνίδια στα πόδια των παικτών του, αλλά η συνέχεια είναι ανάλογη…

Η  Νίκη Βόλου είναι η επόμενη αντίπαλος για τη 2η αγωνιστική, που θα έχει και αυτή ήδη  επίσημα παιχνίδια για το κύπελλο, υπολογίζοντας και το σημερινό με τα Τρίκαλα, ενώ θα μπορούσε να πει κανείς ότι ένα τέτοιο ντέρμπι τόσο νωρίς κάνει την αποστολή εκατέρωθεν πιο δύσκολη. Από την άλλη, η Τρίτη αγωνιστική φέρνει τον Ολυμπιακό Βόλου στη Θεσσαλονίκη, όπου και θ’ αντιμετωπίσει την ομάδα της Τρίγλιας, που εσχάτως παρουσιάζεται ως ο πάλαι ποτέ ιστορικός Ηρακλής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.