Αγωνιστική Αναρρίχηση: Κέρδισε τις εντυπώσεις στο Κύπελλο «Λευκαδίτη» ο ΕΟΣ Βόλου

Οι αθλητές-τριες αναρρίχησης του ΕΟΣ Βόλου κέρδισαν τις εντυπώσεις στο 32ο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης «Αθ. Λευκαδίτη» που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αλμυρού το διήμερο 27-28 Απριλίου 2024.

Όπως σημειώνει ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του: «Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου, πάντα με τη μοναδική προετοιμασία που τους εξασφαλίζει η εντατική προπόνηση με τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο αναρριχητή-ορειβάτη αλλά και προπονητή του συλλόγου Νίκο Μαγγίτση και του υπόλοιπου προπονητικού team, κέρδισαν τις πρώτες θέσεις του αγώνα χαρίζοντας χαμόγελα και αποσπώντας το χειροκρότημα των θεατών»

Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία Παμπαίδων Α: 1ος Μιχαηλίδης Νικόλαος-Θεμιστοκλής

Κατηγορία Παμπαίδων Γ: 5ος Μαγγίτσης Απόστολος

Κατηγορία Παγκορασίδων Α: 2η Νέου Στυλιανή Παναγιώτα, 3η Κόπανου Ευγενία

Κατηγορία Παγκορασίδων Γ: 3η Καλαμπαλίκη Βάσια

Κατηγορία Παγκορασίδων Δ: 3η Τσεργούλα Μαρίτα

Εξαιρετική χαρακτηρίζεται και η προσπάθεια των υπόλοιπων αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν στους αγώνες, που ήταν οι Μαγγίτση Μαρία, Χατζούλης Μάριος, Κόπανος Παναγιώτης, Εσκουντέρο Αίας, Αντωνόπουλος Δημήτρης, Ζαχαρίου Αντώνης, Ζήκος Κρίτων, Μαντζίρης Νικόλαος, Ζάγγας Θεόδωρος και Εσκουντέρο Ήλιας.

«Ο πρόεδρος  και τα μέλη του ΔΣ του ΕΟΣ Βόλου συγχαίρουν τους αθλητές και τους προπονητές του Ομίλου που με επιμονή και διαρκή προσπάθεια επιτυγχάνουν τους στόχους τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.