Αισιοδοξία αλλά και προσοχή στον Ολυμπιακό Βόλου

Έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξος ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τα  αποτελέσματα που έχει πάρει έως τώρα στο πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο για να διατηρηθεί αυτή η συγκρατημένη (αφού είναι πολύ νωρίς ακόμη), αισιοδοξία, θα πρέπει να πάρει τη νίκη αύριο στις 15:00 στη Νεάπολη απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Αν νομίζει κανείς ότι το σύνολο των «ερυθρόλευκων» έχει εύκολο έργο, απλά γελιέται. Ο Πανσερραϊκός είναι φιλόδοξος φέτος και βρίσκεται ήδη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, δύο λιγότερους από τους πρωτοπόρους Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Βέροια, και θέλει να κάνει τη ζημιά. Άλλωστε ζημιά έκανε και στη Βέροια την περασμένη αγωνιστική, επικρατώντας 1-0 σε βάρος της και υποχρεώνοντάς την στην πρώτη της ήττα για φέτος. Άλλωστε, οι παίκτες του έχουν εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες και ξεχωρίζουν στο δυναμικό του ο τερματοφύλακας Καβουσάκης, ο Ολαϊτάν, όπως και ο Βολιώτης Αλέξανδρος Ζέρης, που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στο παρελθόν.

Όλα αυτά τα ξέρουν καλά βέβαια και τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου και μέσα στο χρονικό διάστημα των τριών μόλις ημερών που είχαν προσπάθησαν να προετοιμαστούν κατάλληλα. Αγωνιστικά οι Ερέρα και Νικλητσιώτης δεν υπολογίζονται λόγω του μικρού βαθμού ετοιμότητας ο πρώτος και λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί ο δεύτερος. Από την άλλη, ο Ζερόμ Γκιοατά δείχνει έτοιμος να βοηθήσει εφόσον χρειαστεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.