Αισιοδοξία στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει Καλαμάτας

Μπορεί το πρωτάθλημα της Football League να είναι σχετικά μικρό για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, αφού τέλη Μαρτίου ουσιαστικά ολοκληρώνεται, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου παραμένει πλήρως συγκεντρωμένος, με την αισιοδοξία να επιστρέφει εν μέρει μετά και την εκτός έδρας επικράτηση επί του ΟΦ Ιεράπετρας την περασμένη Κυριακή. Αυτή η αισιοδοξία σαφώς θα αυξηθεί και κατά πολύ μάλιστα, εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι και στην Καλαμάτα την ερχόμενη Κυριακή, επιστρέφοντας στις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Με τις προπονήσεις ήδη να έχουν ξεκινήσει, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Λεωνίδας Βόκολος έχει ήδη επισημάνει αρκετά πράγματα στους παίκτες του, κρατώντας την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας, αλλά και υπογραμμίζοντας τα λάθη που έγιναν στο πρώτο μέρος του αγώνα, κατά το οποίο ο Ολυμπιακός είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, μέχρι τουλάχιστον να επιτευχθεί το 1-1 από τον Ράντι. Αν οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και απέναντι στην Καλαμάτα, σίγουρα δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν.

Αγωνιστικά, ο σχεδιασμός δεν περιλαμβάνει τον Ράντι λόγω καρτών, καθώς θα εκτίσει την ποινή του απέναντι στην Καλαμάτα. Από την άλλη οι Παπαϊωάννου και Μητρόπουλος δείχνουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση και πιθανότατα θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα της Μεσσηνίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.