Τώρα μόνο τα μπαράζ για τον Ολυμπιακό Βόλου…!

Αφήνει πίσω του  το νταμπλ στην ΕΠΣΘ

Aφού κατέκτησαν και το κύπελλο ΕΠΣΘ, κάνοντας το νταμπλ στην Ένωση φέτος, και αφού διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο το βράδυ της Κυριακής, τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου συγκεντρώνονται για τα μπαράζ ανόδου, αφού εκεί θα διεκδικήσουν την επίτευξη του στόχου της χρονιάς.

Από τις 12 Μαΐου, ο Ολυμπιακός Βόλου μπαίνει στη μάχη των μπαράζ, εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ατρόμητο Παλαμά, για να ακολουθήσει τρεις ημέρες αργότερα το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μαλεσίνα. 19 του μηνός ακολουθεί το παιχνίδι στη Λάρισα με τον ΑΟ Ανθούπολης, ενώ 26/04 και πάλι εκτός έδρας θ’ αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Τρικάλων. Η 5η αγωνιστική έχει ρεπό για τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ η 6η φέρνει τον ΠΑΟΚ Κοίλων (που θα πάρει κανονικά μέρος) στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας στις 02/06. Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς την 7η αγωνιστική δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με το Νεοχώρι, καθώς ο πρωταθλητής Γρεβενών δεν θα πάρει μέρος στη διαδικασία.

Το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο, και οι αντίπαλοι είναι αρκετά δυνατοί, όπως έχει δείξει και το σχετικό σκάουτινγκ, με τρεις ομάδες να παίρνουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική, και ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να διεκδικήσει ένα από τα τρία αυτά εισιτήρια…

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί αν ο Σέττος που τραυματίστηκε στον τελικό κυπέλλου, έχει πάθει κάποια ζημιά, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.