Αισιοδοξία στον Διαγόρα για… ζημιά στον Πιερικό

Mπορεί την περασμένη αγωνιστική ο Διαγόρας Στεφανοβικείου να γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα του Οικονόμου Τσαριτσάνης με σκορ 4-1, ωστόσο τα μέλη της ομάδας και του τεχνικού επιτελείου θεωρούν ότι τα τέσσερα τέρματα που δέχθηκαν δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως την εικόνα του αγώνα. Πλέον όμως η προσοχή έχει στραφεί στο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον πρωτοπόρο στη βαθμολογική κατάταξη Πιερικό.

Η αναμέτρηση κρίνεται σαφώς δύσκολη, αλλά οι παίκτες του Διαγόρα καλούνται να δείξουν πίστη στις δυνάμεις τους και να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό. Άλλωστε τα μέλη της ομάδας θεωρούν ότι έχουν πολλές δυνατότητες για να κάνουν τη ζημιά στην ομάδα της Κατερίνης και να υπερασπιστούν την έδρα τους με επιτυχία.

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε και θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή. Θεωρώ ότι το 4-1 της περασμένης Κυριακής μας αδικεί, αφού μετά το 1-0 είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ» σημείωσε ο Στέλιος Αρσένος, με δηλώσεις του στο «Magnesiasports».

Αγωνιστικά προβλήματα ωστόσο υπάρχουν για την ερχόμενη Κυριακή, με τον Στέλιο Αρσένο να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιαουπλάρι και Καλύβα, ενώ περιμένει και τον Σπαθή που παραμένει αμφίβολος. Μικροπροβλήματα υπάρχουν γενικότερα τις τελευταίες ημέρες και με άλλους παίκτες, με τον προπονητή του Διαγόρα Στεφανοβικείου να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δει το σύνολο των παικτών που θα έχει στη διάθεσή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.