Αϊβάζογλου: «Έχω έγγραφο από τον ΕΦΚΑ για πλαστή ενημερότητα του Απόλλωνα Πόντου»

Μετά την Κέρκυρα, στο στόχαστρο του ιδιοκτήτη του Α.Ο. Τρικάλων, Ηλία Αϊβάζογλου,  βρέθηκε και ο Απόλλων Πόντου, καθώς μιλώντας την Παρασκευή (20/9) στο Metropolis 95.5, τόνισε ότι έχει στα χέρια του έγγραφο του ΕΦΚΑ, που δείχνει ότι οι Πόντιοι κατέθεσαν πλαστή ενημερότητα στην ΕΠΟ.  

Ανεξάρτητα, πάντως, από τα όσα αναφέρει ο διοικητικός ηγέτης των Θεσσαλών εντύπωση προκαλεί πως ο ΕΦΚΑ του έδωσε στοιχεία για άλλη ΠΑΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Αϊβάζογλου:

«Ζούμε μία παρωδία. Εχουμε τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος είχε υποχρέωση να καταθέσει στην ΕΠΟ τον πλήρη φάκελό συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Super League 2 μέχρι τις 29 Αυγούστου. Στον φάκελο έβαλε και μια πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα με τακτικές που ανήκουν στο παρελθόν. Αλλά αν δεν μπορούσε να βγάλει, δεν είχε κι άλλη λύση».

Για το αν όντως η ενημερότητα του Απόλλωνα Πόντου είναι πλαστή:

«Εχει κριθεί από τον ΕΦΚΑ. Εχω στα χέρια μου έγγραφη απάντηση από τον ΕΦΚΑ. Οταν έχεις έννομο συμφέρον, ο ΕΦΚΑ τη δίνει. Και εφόσον υπάρχει έννομο συμφέρον, η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Μετά δε θα έχει αξία».

Για τις καταγγελίες του για τη διευκόλυνση του Λεωνίδα Λεουτσάκου προς την Κέρκυρα:

«Είχε δοθεί μία διορία μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή στην Κέρκυρα να καταβάλει 83.000 ευρώ, που αφορά μόνο ένα μικρό μέρος των οφειλών της στην ΕΠΟ, ώστε η Ομοσπονδία να εκδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών της. Ο κ. Λεουτσάκος έδωσε δύο επιταγές στην Κέρκυρα από την εταιρία που θα αναλάβει τις μεταδόσεις των αγώνων. Αν τελικά τις αναλάβει. Αν είναι έτσι, θέλω κι εγώ».