Φιλανθρωπικό ματς-φιέστα είχε προγραμματιστεί το απόγευμα της Τετάρτης (6/5) στο γήπεδο της Προοδευτικής. Οι «βυσσινί» που κατέκτησαν το πρωτάθλημα ΕΠΣ Πειραιά είχαν σκοπό να γιορτάσουν την επιτυχία σε φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό Κ19. Οι ανεγκέφαλοι, ωστόσο, έδρασαν και σε φιλανθρωπικό αγώνα και με τα επεισόδια που δημιούργησαν, δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του.
Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ξεκίνησαν συμπλοκές έξω από το γήπεδο και η ένταση δεν άργησε να μεταφερθεί και στον αγωνιστικό χώρο. Όπως φαίνεται και στο video του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείο Ειδήσεων, υπήρξαν συμπλοκές εντός αγωνιστικού χώρου.
Η ειρωνεία είναι ότι οι αφίσες που είχαν προαναγγείλει το φιλικό έγραφαν: «Βάζουμε γκολ στη φτώχεια. Συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου».
Δείτε το video με τα επεισόδια:


















