Σε σχόλιο στο dikisports, το blog του Κυριάκου Θωμαΐδη, για τον Αχιλλέα Μπέο αναφέρεται δηκτικά με αφορμή τις τελευταίες του δηλώσεις του ισχυρού άνδρα του ΝΠΣ Βόλου για τον διαιτητή Τάσο Παπαπέτρου ότι ο δήμαρχος Βόλου πεθύμησε τον Γιώργο Δαλούκα.
Όλοι θυμούνται τη γνωστή ιστορία με τις απειλές κατά της ζωής του από τον Αχιλλέα Μπέο, που είχε καταγγείλει ο παλαίμαχος Βολιώτης διαιτητής το 2011 με αφορμή το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός και την αρχική καταδίκη Μπέου για απόπειρα εκβίασης του Γιώργου Δαλούκα με φυλάκιση δύο ετών.
Όμως ο δήμαρχος Βόλου δικαιώθηκε το 2017 στο Β’ Τριμελές Εφετείο. Ο Γιώργος Δαλούκας είχε καταθέσει τότε στο Εφετείο ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ κανένας εκβιασμός από την πλευρά Μπέου, απλώς είχαν λογοφέρει τηλεφωνικά. Μετά από τη συγκεκριμένη κατάθεση, το δικαστήριο έκρινε ότι ο Μπέος είναι αθώος.
Το σχόλιο του dikisports έχει ως εξής:
«Ο άμεμπτος
Μάλλον τα πρόστιμα δεν λειτουργούν αποτρεπτικά για τον Μπέο.
Πάλι για χειρουργείο μιλάει.
Προφανώς πεθύμησε τον Δαλούκα».



















